reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej dziewczyny . Ten cykl nie udany . Jestem w 3 dniu cyklu i właśnie zabieram się za wzięcie lametty . Tak , to będzie mój pierwszy cykl z lametta. Mam wziąć dwie tabletki . Czy któraś z Was też brała po dwie ? Bo wszędzie czytam że biorą po jednej .

reklama
Dziękuje [emoji4] to bardzo miłe słowa [emoji3526] mam nadzieje ze tak będzie, zaczynam cały cykl z mierzeniem temperatury, strasznie się tym jarałam, jak przystało na świeża staraczke [emoji16] także w sumie jest coś ekscytującego [emoji16][emoji16]
Czyli dobrze liczę, że wchodzisz teraz w 4 cykl? 🤔 Pjoona 🙌 ten będzie Nasz ❤️😁

Spokojnie jak na wojnie [emoji23][emoji1787] mi nikt nie podskoczy [emoji6] bardziej się martwię o mojego M[emoji1787] to jego pilnuje, żeby nikt mu krzywdy nie zrobił [emoji1787] i w końcu jestem kobietą [emoji2368] robię wiele rzeczy naraz [emoji16][emoji3590]

Dla faceta faktycznie może być niebezpieczniej zważywszy na tych obrońców. Jak w ogóle u Ciebie tam sytuacja na proteście? Jakieś awantury?

Czyli dobrze liczę, że wchodzisz teraz w 4 cykl? [emoji848] Pjoona [emoji119] ten będzie Nasz [emoji3590][emoji16]

Tak tak, właśnie zaczynam [emoji16] sprawdzam co te durne aplikacje prognozują ale OvuFriend pojechał po bandzie [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] dni płodne 9-16dc, owu 6dc [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A przypomnij mi w którym dc jesteś i jakie długie cykle? [emoji3526][emoji3526]

reklama
Do góry