Sherlook
Fanka BB :)
Ja też!!Nie godzę się na to [emoji2368]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też!!Nie godzę się na to [emoji2368]
Podam Ci adres do moich jajników i możesz podyskutować [emoji28] zobaczymy jak narazie temp na wyższych bez skoku 15dc, także ten [emoji4]
UmarłamDawaj! Tak im nadam ze jak Ci pęcherzyków naprodukuja to nie będziesz się mogła zdecydować która komórka jajowa jest najlepsza [emoji375]
Umarłam [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Coca poczucie humoru to podstawa ! u Ciebie go nie brakuje, wiec myśle ze i kryzys lekko minie jesteś mega pozytywnaRazem ze skurczami mógłby przyjść ten słynny kryzys 3cs, przecierpiałabym oba za jednym zamachem [emoji1787]
O tak zająć czymś innym głowęCzyli wszystko się zgadza!! Odpuścić
Coca poczucie humoru to podstawa ! [emoji16] u Ciebie go nie brakuje, wiec myśle ze i kryzys lekko minie [emoji14][emoji16] jesteś mega pozytywna [emoji16][emoji16]
No ja dostałam pierwszego chomiczka na urodziny od mamy ale żył tylko 2 tyg bo był choryPamiętam mojego pierwszego chomika on nauczył mnie co to śmierć szczury są super towarzyskie
I dobrze, nie czytaj wróć z usg i wiadomością, że serduszko bije jak dzwon
A który to był twoj cs??No ja dostałam pierwszego chomiczka na urodziny od mamy ale żył tylko 2 tyg bo był chory
Mogę jeszcze posiedzęć z wami na forum narazie nie chcę Was opuszczać dobrze się tu z wami czuję i bardzo dużo wiedzy stąd wyniosłam
No i superTylko proszę nie gratulować ,juro zrobię jeszcze inny i z porannego moczu bo ten jest z popołudniowego.
Zobacz załącznik 1194171