reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Tak tak, właśnie zaczynam [emoji16] sprawdzam co te durne aplikacje prognozują ale OvuFriend pojechał po bandzie [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] dni płodne 9-16dc, owu 6dc [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A przypomnij mi w którym dc jesteś i jakie długie cykle? [emoji3526][emoji3526]
Dzisiaj 11dc, cykle książkowe 28 dniowe, czasami odchylenia o jeden dzień w jedną lub drugą stronę, ale rzadko 😉

reklama
reklama
Dla faceta faktycznie może być niebezpieczniej zważywszy na tych obrońców. Jak w ogóle u Ciebie tam sytuacja na proteście? Jakieś awantury?
Całkiem spokojnie... Nie wiem jak dziewuchy z powrotami, bo ja śmigam autem, ale większość tych debili kojarzę z dzielnicy co szukają guza więc nie specjalnie się ich boję 🤷‍♀️ z niektórymi na mecze chodziłam, z niektórymi kiedyś trenowałam, a Ci młodzi to więcej pyska drą niż coś robią. Zresztą policji masa 😊 no widzę, że wmiare kobietki trzymają się razem😁 ja i tak stoję troszkę na uboczu bo mam astmę alergiczną i ten mój to najchętniej by mnie w kokonie zamknął 😂

Do góry