reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
No ja dostałam pierwszego chomiczka na urodziny od mamy ale żył tylko 2 tyg bo był chory [emoji20]
Mogę jeszcze posiedzęć z wami na forum narazie nie chcę Was opuszczać dobrze się tu z wami czuję i bardzo dużo wiedzy stąd wyniosłam[emoji4]

Siedź i przesyłaj ciążowe fluidy [emoji16]

Dziękuje [emoji4] to bardzo miłe słowa [emoji3526] mam nadzieje ze tak będzie, zaczynam cały cykl z mierzeniem temperatury, strasznie się tym jarałam, jak przystało na świeża staraczke [emoji16] także w sumie jest coś ekscytującego [emoji16][emoji16]
A będziesz mierzyć w czasie @? Tak się powinno czy nie bo nie wiem 😅

Chciałabym tylko napisać, że byłam u gina. Przepisał dhupaston na plamienie i ciąża 3t3d
Lekarz jie chciał uwierzyć, że 2 dni przed okresem wyszły 2 kreski, ale mówi, że się nie dziwi, bo to mój już 3 przypadek xD
Coś się rozwija- powiedział. Pęcherzyk na razie widać i mam się wstawić do niego w nastepnym tygodniu :)

Podczytuje was dziewczyny, jakoś ciężko się oderwać od was. Lubię znać różne historie :d

reklama
Ja mam podobnie, też tu zaglądam bo ciężko mi się rozstać [emoji4]
Chciałabym tylko napisać, że byłam u gina. Przepisał dhupaston na plamienie i ciąża 3t3d
Lekarz jie chciał uwierzyć, że 2 dni przed okresem wyszły 2 kreski, ale mówi, że się nie dziwi, bo to mój już 3 przypadek xD
Coś się rozwija- powiedział. Pęcherzyk na razie widać i mam się wstawić do niego w nastepnym tygodniu :)

Podczytuje was dziewczyny, jakoś ciężko się oderwać od was. Lubię znać różne historie :d

Do góry