AniaL92
Fanka BB :)
Pięknie to wygląda gratulujęTylko proszę nie gratulować ,juro zrobię jeszcze inny i z porannego moczu bo ten jest z popołudniowego.
Zobacz załącznik 1194171
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie to wygląda gratulujęTylko proszę nie gratulować ,juro zrobię jeszcze inny i z porannego moczu bo ten jest z popołudniowego.
Zobacz załącznik 1194171
Pamiętam mojego pierwszego chomika on nauczył mnie co to śmierć szczury są super towarzyskieBoje się ,ale nie będę nic czytać i spokojnie poczekam jak się sytuacja rozwinie .W tym cyklu odpusciłam nie brałam wiesiołka ,przytulanki co 2 dni no i głowa zajęta czymś innym a mianowicie kupiłam synowi chomiczka z którego ta ja się bardzo ucieszyłam bo kocham zwierzątka Zobacz załącznik 1194181
Ja miałam rybki, chomiki, świnki morskie i teraz mam psa kocham zwierzętaPamiętam mojego pierwszego chomika ❤ on nauczył mnie co to śmierć szczury są super towarzyskie
I dobrze, nie czytaj wróć z usg i wiadomością, że serduszko bije jak dzwon
Życzę Wam tych listopadowych kreseczek, co by na święta każda z Was mogła ogłosić radosną nowinę [emoji16]
Ja wolę zwierzęta od ludzi mam 2 psy i kota (kot u mamy bo 2 pies nie za bardzo się dogaduje z kotem), prócz tego działam sobie w kilku fundacjach. Pomagam w adopcji psiaków (już 4 mam na swoim koncie zakończone sukcesem). I blokadę od mojego M na kolejne siersiuchy w domu chciałabym gryzonia jakiegoś bo zawsze miałam świnki morskie, ale moja sunia ma tak silny instynkt na gryzonie, że by zabiłaJa miałam rybki, chomiki, świnki morskie i teraz mam psa kocham zwierzęta
Ja pewnie nawet owu nie będę mieć w tym cykluA Ty to co [emoji3061]
Ja pewnie nawet owu nie będę mieć w tym cyklu [emoji1787]
Ja bym chciała drugiego pieska. Bo moja mała sama siedzi jak my w pracy jesteśmy. Już postanowiłam, że jak nie będziemy mogli mieć dzieci adoptujemy drugiego Mam nadzieję, że jakoś się pokochają, bo na razie nawet o mojego męża jest zazdrosna.Ja wolę zwierzęta od ludzi mam 2 psy i kota (kot u mamy bo 2 pies nie za bardzo się dogaduje z kotem), prócz tego działam sobie w kilku fundacjach. Pomagam w adopcji psiaków (już 4 mam na swoim koncie zakończone sukcesem). I blokadę od mojego M na kolejne siersiuchy w domu chciałabym gryzonia jakiegoś bo zawsze miałam świnki morskie, ale moja sunia ma tak silny instynkt na gryzonie, że by zabiła
Podam Ci adres do moich jajników i możesz podyskutować zobaczymy jak narazie temp na wyższych bez skoku 15dc, także tenNie godzę się na to [emoji2368]