reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Boje się ,ale nie będę nic czytać i spokojnie poczekam jak się sytuacja rozwinie .W tym cyklu odpusciłam nie brałam wiesiołka ,przytulanki co 2 dni no i głowa zajęta czymś innym a mianowicie kupiłam synowi chomiczka 😁 z którego ta ja się bardzo ucieszyłam bo kocham zwierzątka Zobacz załącznik 1194181
😍😍😍 Pamiętam mojego pierwszego chomika ❤️ on nauczył mnie co to śmierć 🤷‍♀️ szczury są super towarzyskie 😉
I dobrze, nie czytaj wróć z usg i wiadomością, że serduszko bije jak dzwon 😁😍

Ja miałam rybki, chomiki, świnki morskie i teraz mam psa 🙂 kocham zwierzęta
Ja wolę zwierzęta od ludzi 🤣 mam 2 psy i kota (kot u mamy bo 2 pies nie za bardzo się dogaduje z kotem), prócz tego działam sobie w kilku fundacjach. Pomagam w adopcji psiaków (już 4 mam na swoim koncie zakończone sukcesem). I blokadę od mojego M na kolejne siersiuchy w domu 🤣 chciałabym gryzonia jakiegoś bo zawsze miałam świnki morskie, ale moja sunia ma tak silny instynkt na gryzonie, że by zabiła 😢

Ja wolę zwierzęta od ludzi 🤣 mam 2 psy i kota (kot u mamy bo 2 pies nie za bardzo się dogaduje z kotem), prócz tego działam sobie w kilku fundacjach. Pomagam w adopcji psiaków (już 4 mam na swoim koncie zakończone sukcesem). I blokadę od mojego M na kolejne siersiuchy w domu 🤣 chciałabym gryzonia jakiegoś bo zawsze miałam świnki morskie, ale moja sunia ma tak silny instynkt na gryzonie, że by zabiła 😢
Ja bym chciała drugiego pieska. Bo moja mała sama siedzi jak my w pracy jesteśmy. Już postanowiłam, że jak nie będziemy mogli mieć dzieci adoptujemy drugiego 🙂 Mam nadzieję, że jakoś się pokochają, bo na razie nawet o mojego męża jest zazdrosna.
A świnki morskie są takie kochane i bardzo mądre.

reklama
Do góry