reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej wszystkim :) gratulacje dwóch kresek dziewczyny widziałam że dziś się coś pojawiło u niektórych z nas, więc super oby tak dalej i chce widzieć tego więcej!😁💪💪
U mnie wszystko ok, dziś 23 DC, wczoraj miałam rano temperature 36,9 a dziś 37- spory skok ale na początku cyklu złe mierzyłam więc nie mam do czego odnieść :/ pozatym jestem już po owu dawno więc to chyba nic nie znaczy prawda.. :)
Coca co tam? Dziś masz termin @?

reklama
Hej wszystkim :) gratulacje dwóch kresek dziewczyny widziałam że dziś się coś pojawiło u niektórych z nas, więc super oby tak dalej i chce widzieć tego więcej![emoji16][emoji123][emoji123]
U mnie wszystko ok, dziś 23 DC, wczoraj miałam rano temperature 36,9 a dziś 37- spory skok ale na początku cyklu złe mierzyłam więc nie mam do czego odnieść :/ pozatym jestem już po owu dawno więc to chyba nic nie znaczy prawda.. :)
Coca co tam? Dziś masz termin @?

No powinna dziś być, ale się obraziła i tylko mnie wkurza swoim ociąganiem się [emoji16] im szybciej przyjdzie, tym szybciej można zacząć nowy cykl, ona najwyraźniej to wie i mnie drażni. Dziewczyny pisały, ze faza lutealna z grubsza jest stała ale czasem się waha, wiec biorąc pod uwagę możliwe wahania to dam jej jeszcze chwile [emoji2356]

Ile dpo jesteś?

No powinna dziś być, ale się obraziła i tylko mnie wkurza swoim ociąganiem się [emoji16] im szybciej przyjdzie, tym szybciej można zacząć nowy cykl, ona najwyraźniej to wie i mnie drażni. Dziewczyny pisały, ze faza lutealna z grubsza jest stała ale czasem się waha, wiec biorąc pod uwagę możliwe wahania to dam jej jeszcze chwile [emoji2356]

Ile dpo jesteś?
O widzisz jaka wredota 😆 a tak poważnie to bardzo dobrze że jej nie ma, nawet nie chce słyszeć że się pojawia u Ciebie :)
Dziś 9dpo (pozytywnym teście)

O widzisz jaka wredota [emoji38] a tak poważnie to bardzo dobrze że jej nie ma, nawet nie chce słyszeć że się pojawia u Ciebie :)
Dziś 9dpo (pozytywnym teście)

Jesteś kochana [emoji4] ale ona przyjdzie [emoji6] mam plamienia, jak zawsze, wiec tylko czekam [emoji2368] jak poboli wieczorem to już będę wiedzieć [emoji16]

Czyli jesteś jakieś 8dpo, zakładając ze pozytyw wyszedł Ci dzień wcześniej [emoji6] to jeszcze wczesniutko. Choć widziałam ze niektórym i w 8dpo wychodzą pozytywy, no ale nie śmiałabym tego tak wcześnie sprawdzać [emoji16] liczę, ze u Ciebie wszystko pójdzie zgodnie z planem [emoji123]

Jesteś kochana [emoji4] ale ona przyjdzie [emoji6] mam plamienia, jak zawsze, wiec tylko czekam [emoji2368] jak poboli wieczorem to już będę wiedzieć [emoji16]

Czyli jesteś jakieś 8dpo, zakładając ze pozytyw wyszedł Ci dzień wcześniej [emoji6] to jeszcze wczesniutko. Choć widziałam ze niektórym i w 8dpo wychodzą pozytywy, no ale nie śmiałabym tego tak wcześnie sprawdzać [emoji16] liczę, ze u Ciebie wszystko pójdzie zgodnie z planem [emoji123]
Dawaj znać na bieżąco co i jak, może Ci się wydaje xd a jak nie to będziemy walczyć dalej w następnym cyklu :)
Nie.., pomyliłam się, pozytywny test miałam 10 dni temu, czyli to 9dpo 😅 ale nawet nie zamierzam nic sprawdzać, nie nastawiam się wcale..najwcześniej zatestuje w dniu spodziewanej @ 3.11 o ile się nie pojawi :)

reklama
Taaa widziałam. Nawet jeśli ten komentarz był w formie żartu, nagrany dużo wcześniej, to w obecnej sytuacji powinni go wyciąć. No ale nie podyskutujesz z idiotami [emoji2368]
Na TVP idzie tyle kasy od rządu, że się w głowie nie mieści, przedstawiają wszystko aby wybielić PiS i zrobic im dobrze..od dawna już tak było a najgorsze, że wiele osób szczególnie starszych, w tym z mojej rodziny to ogląda i wierzą w te pierdoły a potem nie można ich przegadać 'bo oni przecież w telewizji to widzieli'

Do góry