K
Katijah
Gość
Piękne słowa!!!!!nie wiem ile lat miała Twoja mama jak urodziła Ciebie, ale dzisiejsze 40-łatki mają się nijak do tych z przed lat... Teraz kobiety w wieku 50/60 lat są zadbane i ładne, bo świadomość jest większa i najzwyklej w świecie dbają o swoje ciało i duszę. Moja teściowa urodziła mojego męża w wieku 39 lat i do końca zycia była wesołą, pogodną i dobrą kobietą, więc myślę, że to nie różnica pokoleń była u Was problemem. Zmarła w kwietniu tego roku, ale była najwspanialszą teściową jaką mogłam sobie wymarzyć. Poza tym można być starym w wieku 30 lat i mniej, i nie mam na myśli wyglądu, tylko sposób myślenia, patrzenia na świat, na siebie samego...
Doświadczyłam macierzyństwa na każdym poziomie, bo swoje dzieci rodziłam na rożnych etapach zycia. I mogę śmiało powiedzieć, że każde następne było pełniejsze, dojrzalsze, naprawdę świadome. Nie tylko ze względu na doświadczenie, którego automatycznie nabierałam, ale też ze względu na wiek właśnie.
Niemniej życzę Tobie, abyś doświadczyła macierzyństwa szybciej niż Twoja górna granica zakłada