K
Katijah
Gość
Ja teżTez obrałam w tym cyklu ta taktykę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżTez obrałam w tym cyklu ta taktykę
Też mi się wydaje, że tak będzie lepiej...wczoraj były przytulanki, dam trochę im odpocząć i zregenerować się i na sobotę będę jak nowe [emoji6]
Od Kiedy zdecydowalam, zeby miec lipcowe dziecko musimy dzialac w pazdzierniku [emoji23]
Trzymam kciuki, żeby było jednak wszystko w porządku musi byćDzis beta ponad 2000. Lekarz, ze szpitala kazal mi dzis powtórzyć. A jak będzie sie działo cos ze mną to szybko mam przyjechać.Zobacz załącznik 1193573
nigdy nie mów nigdy Los bywa przewrotnyJa w wieku 37 już nie decydowałabym się na ciążę, mimo wszystko ale ja to ja
Trzymam kciuki oby wszystko było w porządkuDzis beta ponad 2000. Lekarz, ze szpitala kazal mi dzis powtórzyć. A jak będzie sie działo cos ze mną to szybko mam przyjechać.Zobacz załącznik 1193573
wspaniałe!!! Gratulacje!!!Dziewczyny czy wy to widzicie?! [emoji44][emoji3059][emoji3590]Zobacz załącznik 1193402
Z ciąża juz raczej nic dobrze nie bedzie. Twraz martwię sie by przez tego covida mi sie cos nie stało, bo nie beda chcieli nic zrobićTrzymam kciuki oby wszystko było w porządku
Tak, ale na obecną chwilę uważam, że to późny wiek na ciążę, stąd moje zdanie. Poza tym chciałabym oszczędzić dziecku kompleksu 'starej mamy', który sama miałam. Pomiędzy moją mamą i mną jest przepaść, jesteśmy jak z innej epoki, nasza nić porozumienia jest kiepska. Nie chcę tego dla mojego dziecka.nigdy nie mów nigdy Los bywa przewrotny