U nas zawsze na dzień dobry [emoji16] jakoś lepiej się później pije kawę I dzień jakiś taki luźniejszy [emoji16][emoji41][emoji12]
Piona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas zawsze na dzień dobry [emoji16] jakoś lepiej się później pije kawę I dzień jakiś taki luźniejszy [emoji16][emoji41][emoji12]
Wiem, wiem, tylko po tych dwóch ostatnich stratach to ciągle zostaje ten strach i obawy i już by się chciało wiedzieć. Czekam do poniedziałku i wtedy się okaże.Albo jest za wcześnie, albo ciąży nie ma [emoji6] spokojnie. Jeśli się udało, to się udało i się o tym dowiesz i nic tego nie zmieni. Trzymam kciuki.
Wiem, wiem, tylko po tych dwóch ostatnich stratach to ciągle zostaje ten strach i obawy i już by się chciało wiedzieć. Czekam do poniedziałku i wtedy się okaże.
Życze powodzenia i Trzymam kciukiCześć Dziewczyny,
U mnie dziś 20dc, w tym cyklu owu wróciła chyba do normy po tym ostatnim przesunięciu na 27 dc test owu pozytywny był 16dc, wiec zakladam, że owulacja jeśli była to w 17dc. Dla pewności zrobię badanie progesteronu w 24 dc. W tym cyklu też brałam wiesiołek, ale mam nadzieję, że już mi nie wydłuży cyklu jak ostatnio, skoro owulacja prawdopodobnie była w 17 dc jak dotychczas trzymam kciuki za wszystkie Staraczki, a tym, które doczekały się 2 kresek gratuluję do testowania minimum tydzień, mam zamiar się nie nakręcać, ale zobaczymy jak wyjdzie
No niestety. W sumie do poniedziałku to już nie tak dalekoRozumiem skąd obawy. Ale nie da się czasu przyspieszyć niestety, musisz cierpliwie czekać [emoji6]
Gryfin bierze jedna tabletkę dziennie ?O matko, zamawiam to dla mojego!