reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Wszystko siedzi w naszej głowie. Psychika może nam strasznie namieszać w organizmie. A też kiedy kobieta zaczyna się starać to zwraca na siebie większą uwagę i zaczyna dostrzegać rzeczy, które może i wcześniej się działy ale ich nie zauważyła bo były dla niej nieistotne. Dlatego teraz niektóre rzeczy wydają się nowością.
Tak masz racje 😉

reklama
To rzeczywiście dziwne masz te objawy. Ja nigdy nie miałam żadnych objawów przed @ jedynie ten wysyp na twarzy a w tym miesiącu nic. Ogólnie piersi mnie bolą i jajniki i tak miałam tak samo w dwóch poprzednich ciążąch które niestety straciłam 😭 także ogólnie szansa jest że może się udało, ale test póki co negatywny.
Trzymam kciuki za dwie tłuściutkie kreseczki i aby wszystko było dobrze 😉😘

To rzeczywiście dziwne masz te objawy. Ja nigdy nie miałam żadnych objawów przed @ jedynie ten wysyp na twarzy a w tym miesiącu nic. Ogólnie piersi mnie bolą i jajniki i tak miałam tak samo w dwóch poprzednich ciążąch które niestety straciłam [emoji24] także ogólnie szansa jest że może się udało, ale test póki co negatywny.
Póki @ nie ma szansa i nadzieja jest[emoji6] trzymam kciuki żebyś zobaczyła piękny pozytywny test i żeby tym razem ta ciąża zakończyła się szczęśliwie [emoji7]

Póki @ nie ma szansa i nadzieja jest[emoji6] trzymam kciuki żebyś zobaczyła piękny pozytywny test i żeby tym razem ta ciąża zakończyła się szczęśliwie [emoji7]
@ nie ma bo od czwartku biorę duphaston i dopóki go nie odstawię to @ nie przyjdzie. W czwartek byłam na wizycie i pani ginekolog na usg w macicy zobaczyła pęcherzyk- ale powiedziała że nie wie czy to ciążowy, żebym się nie nastawiała bo równie dobrze może to być np. resztka śluzu, w jajniku pokazała duże ciałko żółte i powiedziała że jest szansa że się udało ale kazała w poniedziałek iść na betę i dopiero wtedy się okaże jak jest.

Życzę Wam wszystkim 2 pięknych kreseczkek. Ale przestańcie się tak nakręcać. Pamiętacie, że im więcej czytacie o objawach ciążowych tym więcej będziecie ich widzieć u siebie. Nie potrzebnie przesuwacie sobie cykle. Wszystko na spokojnie ✌✌
Chciałam przestać nie myśleć i upiec sernik a tu pech nie mam budyniu do mojego ulubionego sernika i siedze i czytam sobie

To rzeczywiście dziwne masz te objawy. Ja nigdy nie miałam żadnych objawów przed @ jedynie ten wysyp na twarzy a w tym miesiącu nic. Ogólnie piersi mnie bolą i jajniki i tak miałam tak samo w dwóch poprzednich ciążąch które niestety straciłam [emoji24] także ogólnie szansa jest że może się udało, ale test póki co negatywny.

Który dpo?

reklama
Do góry