reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja też trzymam kciuki za Ciebie, może jeszcze nie wszystko stracone i będą dwie kreski 😉😘 daj znać jak coś.
Napewno dam znać 😉 choć przez te dziwne objawy, bóle człowiek świra może dostać, przed chwilą miałam troszke mocniejsze bóle jajnika i ćmienie w brzuchu takie jak na okres i odrazu myśl że nic z tego. Ze pewnie i tak dostanę @.
Ty również daj znać co u Ciebie 😉😘

reklama
Napewno dam znać 😉 choć przez te dziwne objawy, bóle człowiek świra może dostać, przed chwilą miałam troszke mocniejsze bóle jajnika i ćmienie w brzuchu takie jak na okres i odrazu myśl że nic z tego. Ze pewnie i tak dostanę @.
Ja od paru dni mam bóle jajników i piersi. Przed @ nigdy tak nie miałam, jedyny objaw że nadchodzi @ to dostawałam wysyp na twarzy a w tym miesiącu ani jednej krostki. Ogólnie @ nie dostanę dopóki nie odstawię duphastonu więc nie wiem nawet czy @ mi się spóźnia czy nie. Pani ginekolog kazała brać do poniedziałku i rano zrobić betę i poczekać na wyniki, jak nie wyjdzie to mam odstawić duphaston i czekać na @. W weekend miałam robić test w domu ale jak wczoraj zobaczyłam jedną kreskę to dzisiaj już nie próbowałam.

Ha ha ja też już głupieje od tych objawów 🤪🤪 może jutro się skusze i zobie test.. Zobacze,a jak nie to w poniedziałek i tak muszę.

Ha ha ja też już głupieje od tych objawów 🤪🤪 może jutro się skusze i zobie test.. Zobacze,a jak nie to w poniedziałek i tak muszę.
Acha, u mnie to są naprawdę tak dziwne te cykle ze juz sama nie wiem. Z reguły tak z tydzień przed @ bolą mnie piersi nawet bardzo, dotknąć się nie mogę. A w dzień @ dopiero ból brzucha i zaczyna się jazda z @. A w tym cyklu w ogóle mnie piersi nie bola tylko czuje od poniedziałku ( 23dc) szypanie co jakiś czas w piersiach i dzień w dzień ćmienie w dole brzucha. Hmm... Niby brzmi obiecująco ale.. Miałam też już raz kiedyś taki cykl brak bólu piersi i ból brzucha praktycznie od połowy cyklu i nic to nie znaczyło. I szczerze mając te same odczucia bo raczej nie nazwę ich objawami tracę nadzieje ze coś się udało.
Acha, u mnie to są naprawdę tak dziwne te cykle ze juz sama nie wiem. Z reguły tak z tydzień przed @ bolą mnie piersi nawet bardzo, dotknąć się nie mogę. A w dzień @ dopiero ból brzucha i zaczyna się jazda z @. A w tym cyklu w ogóle mnie piersi nie bola tylko czuje od poniedziałku ( 23dc) szypanie co jakiś czas w piersiach i dzień w dzień ćmienie w dole brzucha. Hmm... Niby brzmi obiecująco ale.. Miałam też już raz kiedyś taki cykl brak bólu piersi i ból brzucha praktycznie od połowy cyklu i nic to nie znaczyło. I szczerze mając te same odczucia bo raczej nie nazwę ich objawami tracę nadzieje ze coś się udało.

Kochane nie chce wam podcinać skrzydeł, oczywiście trzymam za Was mocno kciuki i z całego serca życzę wam żeby się udało ale niestety tak to już jest, że kiedy kobieta zaczyna się starać to organizm świruje i pojawia się szereg objawów ciążowych pomimo negatywnych testów. Sama przez to przechodziłam i teraz już wiem, że lepiej dla własnego zdrowia psychicznego się tak nie nakręcać i starać się znaleźć racjonalne wyjaśnienie wszystkich objawów. Wtedy lepiej zniesiemy porażkę a jeśli się uda to będziemy pozytywnie zaskoczone.[emoji8]
Oczywiście niczego wam nie narzucam. Taka tylko dobra rada. Powodzenia i trzymam kciuki za testowanie [emoji1695][emoji1695]

Kochane nie chce wam podcinać skrzydeł, oczywiście trzymam za Was mocno kciuki i z całego serca życzę wam żeby się udało ale niestety tak to już jest, że kiedy kobieta zaczyna się starać to organizm świruje i pojawia się szereg objawów ciążowych pomimo negatywnych testów. Sama przez to przechodziłam i teraz już wiem, że lepiej dla własnego zdrowia psychicznego się tak nie nakręcać i starać się znaleźć racjonalne wyjaśnienie wszystkich objawów. Wtedy lepiej zniesiemy porażkę a jeśli się uda to będziemy pozytywnie zaskoczone.[emoji8]
Oczywiście niczego wam nie narzucam. Taka tylko dobra rada. Powodzenia i trzymam kciuki za testowanie [emoji1695][emoji1695]
Dzięki 😉 ja wiem o co chodzi, staram się nie nakręcać bo już nie pierwszy cykl skończyłam z negatywnym testem. A z tym to prawda że jak się zaczynamy starać to nagle te cykle są jakieś dziwne? Inne?
No ale coz tak już jest. Pozostaje tylko czekać. 😉

Ja też się staram nie nakręcac. Teraz wychodzę już na spacery i mniej myślę. Jak siedziałam w domu to głupiałam xD
Dzięki [emoji6] ja wiem o co chodzi, staram się nie nakręcać bo już nie pierwszy cykl skończyłam z negatywnym testem. A z tym to prawda że jak się zaczynamy starać to nagle te cykle są jakieś dziwne? Inne?
No ale coz tak już jest. Pozostaje tylko czekać. [emoji6]

O kurcze 😁 to jedziemy na tym samym wózku 😉 ciekawa jestem co będzie 🤔 Ja z reguły nie mam plamień na dzien czy dwa przed miesiączka. Przeważnie tego dnia dostaje boli i zaczyna się wtedy dopiero od plamienia i zaraz rozkręca się normalna miesiączka.
Tęsknię za taka miesiączka :p ja odkąd zaczelismy się starać to cykl mi się wydłużył i wlsnie dostaje plamien i jeden dzień nim się rozkreci @ to mam meeeega ból. Już bym chciała żeby się udało i wiele na to wskazuje Ale jak będzie to czas pokaże :p

Dzięki [emoji6] ja wiem o co chodzi, staram się nie nakręcać bo już nie pierwszy cykl skończyłam z negatywnym testem. A z tym to prawda że jak się zaczynamy starać to nagle te cykle są jakieś dziwne? Inne?
No ale coz tak już jest. Pozostaje tylko czekać. [emoji6]
Wszystko siedzi w naszej głowie. Psychika może nam strasznie namieszać w organizmie. A też kiedy kobieta zaczyna się starać to zwraca na siebie większą uwagę i zaczyna dostrzegać rzeczy, które może i wcześniej się działy ale ich nie zauważyła bo były dla niej nieistotne. Dlatego teraz niektóre rzeczy wydają się nowością.

reklama

To rzeczywiście dziwne masz te objawy. Ja nigdy nie miałam żadnych objawów przed @ jedynie ten wysyp na twarzy a w tym miesiącu nic. Ogólnie piersi mnie bolą i jajniki i tak miałam tak samo w dwóch poprzednich ciążąch które niestety straciłam 😭 także ogólnie szansa jest że może się udało, ale test póki co negatywny.

Do góry