reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny Powiedzcie mi czy jak jest cykl bez owu to występuje śluz "płodny" tzn rozciągliwy sliski przezroczysty? Od końca krwawienia staranka są choć gin w 6dc nie dawał szans że będzie owu bo mały pęcherzyk i endo też male... A tu dziś 17dc sluz rozciągliwy przezroczysty.. Wczoraj wjechały ananaski 🤩🤩

reklama
Dziewczyny Powiedzcie mi czy jak jest cykl bez owu to występuje śluz "płodny" tzn rozciągliwy sliski przezroczysty? Od końca krwawienia staranka są choć gin w 6dc nie dawał szans że będzie owu bo mały pęcherzyk i endo też male... A tu dziś 17dc sluz rozciągliwy przezroczysty.. Wczoraj wjechały ananaski 🤩🤩
Wszystko jest możliwe. Ale trzeba pamiętać, że śluz rozciągliwy wodnisty tzw płodny może ale nie musi świadczyć o owu 🤷‍♀️

Dziewczyny Powiedzcie mi czy jak jest cykl bez owu to występuje śluz "płodny" tzn rozciągliwy sliski przezroczysty? Od końca krwawienia staranka są choć gin w 6dc nie dawał szans że będzie owu bo mały pęcherzyk i endo też male... A tu dziś 17dc sluz rozciągliwy przezroczysty.. Wczoraj wjechały ananaski [emoji2956][emoji2956]

Mi tez gin powiedział ze cykl bez owu. A okazało się, ze owu była ale się przesunęła [emoji2368] nigdy nie wiadomo

Niby @ dopiero za 3 dni ale.... od dwóch dni męczyło mnie takie dziwne przeczucie..... nie wiem jak to opisać....
Ja też mam wlansie dziwne przeczucie i inaczej mój organizm się teraz zachowuje ale jak robiłam wcześniej test to biel czysta i przejrzysta :p jutro pierwszy termin @ A we wtorek drugi Ale nie czuje się na okres, więc może w tym drugim terminie przyjdzie

reklama
Do góry