HeraUnique
Fanka BB :)
To nie musi o niczym świadczyć jeszcze trzymam kciuki, żeby jednak to nie było nic groźnegoDobra. Okres chyba przyszedł. Różowa krew na papierze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie musi o niczym świadczyć jeszcze trzymam kciuki, żeby jednak to nie było nic groźnegoDobra. Okres chyba przyszedł. Różowa krew na papierze
trzymaj sie kochanaTylko brzuch mnie zaczął boleć. Więc raczej znów do was wracam starać się od początku.
Oj ja bez sprzątania to jak bez powietrza tego sobie właśnie nie wyobrażam w ciąży mój kompletnie nie potrafi sprzątaćPlus jeszcze zakaz generalnych porządków od męża, żeby nie używać chemii
Może owu miałaś trochę później, może cały czas się mości w ścianie macicy... Na spokojnieJednak ta beta była niska, na usg nic nie widać. Plus teraz plamienia to nie wróży nic dobrego.
Ja dopiero w tym cyklu odżywiam się zdrowiej ale to bardziej spowodowane jest ślubemCześć dziewczyny, u mnie dziś 3dc.. ciężki ten okres.. mam pytanie trochę z innej beczki.. czy podczas starań zmieniliście jakos swój tryb życia ? W senie np przestaliście pic kawę i jeść jakieś fastfoody a zamiast tego zaczęliście uprawiać jakiś sport ? Wiele osób mówi właśnie ze wywrócili swoje życie do góry a ciąży dalej nie ma.. jak myślicie ?
Mam nadzieję, że po badaniu ta krew....Jeszcze się trzymam nadzieja ze to po badaniu. Ale teraz już nie mam wątpliwości ze to nie uplawy. Ewidentnie różowe
Jest niepodważalna GratulacjePowiedzcie mi że wy też to widzicie [emoji3059][emoji3059] 3 cykl starań, objawy typowo jak na okres tylko brak bólu piersi a zawsze bolały już po owu i to mnie zaniepokoilo, dodatkowo od 4 dni zgaga i senność, cykle 30 dyniowe, dziś 28 DC i takie coś. Powiedzcie czy widzicie ta druga kreskę bo chyba oszaleje [emoji3059]Zobacz załącznik 1191238