Gryfin
Fanka BB :)
O nieeDobra. Okres chyba przyszedł. Różowa krew na papierze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nieeDobra. Okres chyba przyszedł. Różowa krew na papierze
Ja to samo , nic nie zmieniałam i tak jak ty tylko witaminkiJa żyję normalnie tak jak wcześniej. Zaczęłam tylko zażywać więcej witamin.
[emoji33][emoji22]Dobra. Okres chyba przyszedł. Różowa krew na papierze [emoji22]
Jeszcze się trzymam nadzieja ze to po badaniu. Ale teraz już nie mam wątpliwości ze to nie uplawy. Ewidentnie różoweO niee
No właśnie może to efekt badania Myśle ze wszystko będzie dobrze.Jeszcze się trzymam nadzieja ze to po badaniu. Ale teraz już nie mam wątpliwości ze to nie uplawy. Ewidentnie różowe
Mi kiedyś ale to bardzo dawno temu pomagał Apap ale teraz tylko IbupromJa podczas @ 1 dnia, nie dam rady bez próbowałam nospy, apapu i całej reszty I nic no mam tak już w głowie wbite, że tylko Ibuprom, inaczej nie da rady
Bądź jeszcze dobrej myśliTylko brzuch mnie zaczął boleć. Więc raczej znów do was wracam starać się od początku.
Na spokojnie, być może faktycznie to od badania...Tylko brzuch mnie zaczął boleć. Więc raczej znów do was wracam starać się od początku.
Plus jeszcze zakaz generalnych porządków od męża, żeby nie używać chemiiJa to samo , nic nie zmieniałam i tak jak ty tylko witaminki