K
Katijah
Gość
Umówiłam się na rozmowę. Mam przyjechać że skierowaniem 4 sierpnia i wtedy ustalimy datę zabiegu. Pytałam jak długo się czeka, mówiła 2 - 3 tyg więc nie jest źle. Wyblagam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba zależy od organizmu jak to przebiega. Ja miałam bardzo obfite i bardzo bolesne @ a i tak cykle się rozjeżdzały. Na anty były regularne ale dalej obfite i bolesne. Po odstawieniu nie miałam @ w ogóle, nie tak że robiła się skąpa Potem jak brałam kolejny raz i odstawiłam kolejny raz i już byłam leczona duphastonem i metforminą to na początku obfite a jakoś po około 10 msc leczenia zaczęły się robić takie właśnie krótkie i mniej obfite, że czasem to 2 dni trwały. Ale były regularnieDziewczyny, u mnie z cyklu na cykl coraz bardziej skąpe miesiączki.. Mojej znajomej przy PCOS po kilku latach od odstaeienia anty zanikła dosłownie, cykam się, że mnie czeka to samo
U mnie rosła stopniowo dopiero po owulacji i spadała w momencie wystąpienia @.Hej Dziewczyny, jak u was jest z temperaturą w cyklu? Skacze w dzień owulacji, czy dzień po? Czy ktoś ma tak że w ogóle skok jest kilka dni po albo stopniowo rośnie??
U mnie rosła stopniowo dopiero po owulacji i spadała w momencie wystąpienia @.
Powiedzcie mi które badania lepiej zrobić? Czy może do tego pakietu tarczycowego dobrać jeszcze lh i fsh, a może to anty nie potrzebne od razu?