U mnie dzień po temperatura skacze[emoji848]
U mnie tak samo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dzień po temperatura skacze[emoji848]
Jak nie przyjdzie @ to w poniedziałek rano potworze test, ale ten wczoraj już niby powinien coś pokazać. Teoretycznie 15-16 dni po owu...A może akurat nigdy nie mów nigdy
Witamy i życzymy owocnych starań. Ja po stracie zaczęłam się starać i okazało się że myślałam że jestem po owulacji dostałam mokrego śluzu bardzo go dużo i się przeliczyłam. Staramy się w tym cyklu. Oby Ci się udało
21.06 mialam lekki spadek temp rano czułam jeszcze ból w plecach i jajnikach, 22.06 też temp nizsza nie czułam bólu, proga wtedy robiłam 23,9 a jeśli jest wysoki to odpowiada też za podwyższona temp, no i od tamtej pory w miarę ta temp jest równa, bóli nie mam, tylko piersi
No właśnie nie, ten wykres jakoś dziwnie wyszedł, 19dc temp 36,14 a 20.07 36,72Ale widzę że nie dzień po u Ciebie a dwa dni po wystąpił porządny skok więc to może być różnie
Ja nigdy bety nie robiłam, bo nawet nie wiedziałam, że takie coś istnieje, test przed @ robiłam ale wiedziałam już że jestem w ciąży bo mnie od ulubionego papieroska odrzucilo, teraz nie pale, więc mój pewniak nie da mi odpowiedzi, bo jakbym zapaliła to bymza przeproszeniemW poprzedniej ciąży pierwszy raz betę zrobiłam 8 dpo i było 0,1 mlU, natomiast test ciążowy wykazał dwie kreseczki 13 dpo. Nastepnego dnia (14 dpo) wynik bety 93,1 mlU co odpowiadało czwartemu tygodniowi. Puste jajo stwierdzili w 6 tygodniu.
Teraz to test ciążowy zrobiłam w dniu kiedy przy ostatniej ciąży beta była negatywna
Ale lepiej za dużo nie myśleć, zająć czymś głowę... W niedzielę chce testować i zobaczymy
Dziękuję za przyjęcie, za wszystkie trzymam kciuki
Tak to na flo wygladaAle widzę że nie dzień po u Ciebie a dwa dni po wystąpił porządny skok więc to może być różnie
Hej dziewczyny ja niestety opuszczam starania Coś mnie tknęło i byłam dziś na konsultacji z innym ginekologiem. Kazał najpierw zrobić konizacje szyjki a dopiero starać się o dziecko. Miał przypadki, że w ciąży rozwijał się bardzo szybko rak i trzeba było podjąć trudne decyzję. Po tym zabiegu mogę zacząć starania po 3 msc....
No właśnie nie, ten wykres jakoś dziwnie wyszedł, 19dc temp 36,14 a 20.07 36,72
Tak to na flo wyglada