coca
Fanka BB :)
A ja Ci powiem tak : rób betę HCG jak tak bardzo nie jesteś pewna zamiast testów z apteki
Nawet na betę może być za wcześnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja Ci powiem tak : rób betę HCG jak tak bardzo nie jesteś pewna zamiast testów z apteki
Młoda na luzie. Zakończmy temat bo zaśmiecamy wątek swoje napisałyśmy, koniec tematu odpuśćmy zbędna dyskusjeWidzę że próbujesz robić z koleżanki debila. Sorry za wyrażenie. Ale większość dziewczyn widziały na wątku jak 3 dni wmawiałas nam że jest kreska na teście i że jesteś w ciąży. Znajdź swoje posty i przeczytaj. Nie rób z nikogo debila.
Nie obraziłam [emoji1787][emoji1787] napisałam żeby koleżanka z drugiej koleżanki debila nie robiła. Wszystkie pamiętamy jak było a ta myśli że my nie pamiętamy.Nie obrażaj od debili bo mi się za to oberwało [emoji23]
Oczywiście z rozsądkiem robić betę . Wtedy kiedy może być wykrywalna.Nawet na betę może być za wcześnie.
Masz rację [emoji4][emoji4] [emoji3059]Młoda na luzie. Zakończmy temat bo zaśmiecamy wątek [emoji18] swoje napisałyśmy, koniec tematu odpuśćmy zbędna dyskusje [emoji1690][emoji3590]
Kochana ja myśle, ze to jest tak, ze łapiesz się każdego objawu ciąży co miesiąc. 2 razy Ci się udało przy okazji rzeczywiście zajść i tyle [emoji6] po co się doszukiwać TAK szybko? Nawet jeszcze mogło nie być zagnieżdżenia [emoji16] na spokojnie, jak przyjdą prawdziwe objawy to napewno ich nie pominiesz [emoji3531]
Ona jej nie obraża, raczej pisze, że Mamba próbuje zrobić ze mnieNie obrażaj od debili bo mi się za to oberwało [emoji23]
Widzę że próbujesz robić z koleżanki debila. Sorry za wyrażenie. Ale większość dziewczyn widziały na wątku jak 3 dni wmawiałas nam że jest kreska na teście i że jesteś w ciąży. Znajdź swoje posty i przeczytaj. Nie rób z nikogo debila.
Pierwsze objawy ciążowe pojawiły sie w moim przypadku po 6 tyg ciąży tak to wszystko było jak przed okresem, tylko w szczęśliwym cyklu na 3 dni jakoś przed okresem byłam na imprezie i nie mogłam przełknąć nic co w składzie miało alkohol...Nawet jakbym była 9dpo?
Ja tam tego zbytnio nie ogarniam, dlatego o wszystko pytam i pisze jak się czuje