reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No ja dzwoniłam tam dzisiaj to tylko na konkretne godziny i umówiłam męża. Jeśli byście mieli wizytę po 14 to fakt nie zrobilibyście badania. Lipa z tą dodatkowa wizyta. 🙄 Trochę zdzieranie.
Z supli dla faceta polecam fertilman plus albo profertil 😉 i trzymam kciuki za dobre wyniki ✊
Wizytę mamy na 12 na jutro ale odwołam 🙄 nie lubię jak ze mnie zdzierają... 😤

reklama
Ja też właśnie się jakoś nie starałam specjalnie w tym cyklu, jutro 28 DC od 4 dni mam ciągle zgagę a nigdy nie miałam, ciągle spać mi się chce, a piersi tylko delikatnie mnie zaczęlly boleć właśnie 4 dni temu a ostatnich kilka cykli już po owu mnie bolały
A co do starań. To w tym miesiącu specjalnie nie było. Nie pilnowałam owu, ale dość często się kochalismy. Nawet codziennie [emoji28]

Ja też właśnie się jakoś nie starałam specjalnie w tym cyklu, jutro 28 DC od 4 dni mam ciągle zgagę a nigdy nie miałam, ciągle spać mi się chce, a piersi tylko delikatnie mnie zaczęlly boleć właśnie 4 dni temu a ostatnich kilka cykli już po owu mnie bolały
Ja nic. Żadnych objawów. Piersi dopiero po dniu spodziewanej @ zaczęły mocniej boleć i być twarde. A dziś znów są miękkie i nie bolą 🙊🙉🙈

No nie właśnie szukałam w 3 aptekach bo nigdzie nie było nie wiem co to za lek 🤷‍♀️ PRIMOLUT NOR
Ojej nie słyszałam o takim.
Dzisiaj byłam na kolejnym monicie i jeden z tych pęcherzyków pękł i jest ciałko zolte. Drugi przetrwały ma 3,7 cm i dostałam dupka na 10 dni od jutra po 2 tabletki.
To co Ci przepisał to tez progesteron ?

Zgadzam się z koleżanka. 4/5 tydzień to mimo wszystko bardzo wczesny etap. Nie ma się co zamarwiac. Mi gin mówił żebym nie przychodziła przed 6tc a czytałam, ze niektórym widać coś więcej koło 7tc. Spokojnie.
W pierwszej ciąży serce potwierdzone w 6t3d dniu ciąży.
Wcześniejsza wizyta to tylko nerwy i stres bo nie widac lepiej spokojnie poczekać do 6-7 tyg😊

Ja bardzo polecam fertilman plus mój mąż brał i ładnie mu się parametry poprawiły[emoji846]
Jakie zdzierstwo [emoji33] ja właśnie dostałam dla mojego M FertilMan Plus. Czytałam same super opinie, I choć wyniki ma wmiare ok to sądzę, że można troszku im dodać jakiś kwiatków czy czegoś [emoji28]

reklama
Do góry