reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Czy czułaś się jakoś inaczej? Przeczucie? Czy coś robiliście inaczej podczas starań i jak wyglądały starania co ile dni itp :D
Nie czułam się inaczej. W ogóle miałam zamiar w tym cyklu nie robić testu. Ale dwa dni przed @ miałam biegunkę cały dzień, a dzień przed zaniepokoilam się wyciekiem z piersi, był ciemny i zielony na papierze. Naczytalam się w Google o raku i innych podobnych, ale w jednym artykule napisano by wykluczyć ciążę. No i pojawił się cień cienia kreski. Objawy wszystkie jak na @ 🤷‍♀️

Przyszłam wysłać Wam trochę fluidow ciazowych.
Zarazić Was 2 kreskami.
Tego Wam z całego serducha życzę [emoji173][emoji173][emoji173]

Załączniki

• PSX_20201021_182318.jpeg
    PSX_20201021_182318.jpeg
    23,7 KB · Wyświetleń: 130
W medicusie, tzn tam zawieziemy. W bocianie nawet jutro może się okazać że nie ma możliwości zrobić badania nasienia... No i medicus tańszy.

No ja dzwoniłam tam dzisiaj to tylko na konkretne godziny i umówiłam męża. Jeśli byście mieli wizytę po 14 to fakt nie zrobilibyście badania. Lipa z tą dodatkowa wizyta. 🙄 Trochę zdzieranie.
Z supli dla faceta polecam fertilman plus albo profertil 😉 i trzymam kciuki za dobre wyniki ✊

reklama
No ja dzwoniłam tam dzisiaj to tylko na konkretne godziny i umówiłam męża. Jeśli byście mieli wizytę po 14 to fakt nie zrobilibyście badania. Lipa z tą dodatkowa wizyta. [emoji849] Trochę zdzieranie.
Z supli dla faceta polecam fertilman plus albo profertil [emoji6] i trzymam kciuki za dobre wyniki [emoji110]

O tych drugich nie znam. Obczaje [emoji851]

Do góry