reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

To nie myśl bo nie ma co a stres nie jest ci teraz potrzebny bo nie działa korzystanie na fasolkę. Więc wdech i wydech i za tydzień czy dwa będzie już ok.

Zgadzam się z koleżanka. 4/5 tydzień to mimo wszystko bardzo wczesny etap. Nie ma się co zamarwiac. Mi gin mówił żebym nie przychodziła przed 6tc a czytałam, ze niektórym widać coś więcej koło 7tc. Spokojnie.

reklama
@marysia1205 2 tygodnie różnicy.
Z fasolką to 7tc był , gdzie z om wchodził 8.
received_302117574540341.jpg

O temperatury pytaj [mention]HeraUnique [/mention] - to nasz szpec [emoji23]

Miałam monitoring i w 14dc gin stwierdził ze już po owu, ale testy miałam negatywne. 21dc gin stwierdził cykl bezowulacyjny (prog poniżej 1), ale jednocześnie pęcherzyk 18 mm, endo jak w połowie cyklu a nie przed miesiączka, do tego test owu wyszedł pozytywny 22/23 dc, ból jajnika, wiec jest szansa, ze owu mi się przesunęła o tydzień [emoji2368] w okolicy weekendu albo dostanę okres albo prog potwierdzi przesunięta owu [emoji2368] albo faktycznie cykl bezowulacyjny. Nie ukrywam ze liczę na przesunięta owu [emoji16][emoji16][emoji16]
To ja też za to trzymam kciuki aby było po Twojej myśli 🤞😁

Czy ja z Tobą pisałam o Dr. Kuśniarczyk??
Oj nie kochana, nie ze mną :)

W ogóle to się wkurzyłam, bo klinika za wizytę bierze 300 zł i normalnie po badaniach w ramach tej wizyty jest omówienie wyników. A w Szczecinie nie mają laboratorium na miejscu więc na wyniki badań musiałabym czekać i omówienie wtedy byłoby na kolejnej wizycie za którą znowu muszę zapłacić... 😤😤😤 Więc odpuszczam klinikę, badanie robimy na własną rękę i działamy dalej. Zamówiłam fertilsafe i testy owulacyjne. 👍

W ogóle to się wkurzyłam, bo klinika za wizytę bierze 300 zł i normalnie po badaniach w ramach tej wizyty jest omówienie wyników. A w Szczecinie nie mają laboratorium na miejscu więc na wyniki badań musiałabym czekać i omówienie wtedy byłoby na kolejnej wizycie za którą znowu muszę zapłacić... [emoji36][emoji36][emoji36] Więc odpuszczam klinikę, badanie robimy na własną rękę i działamy dalej. Zamówiłam fertilsafe i testy owulacyjne. [emoji106]

No coś Ty, to druga wizyta na omówienie wyników lub chociaż telefoniczne omówienie nie wchodzi w cenę? [emoji2356]

Ale działajcie, testuj, seksuj, powodzenia!
Ten fertilsafe masz sprawdzony?

W ogóle to się wkurzyłam, bo klinika za wizytę bierze 300 zł i normalnie po badaniach w ramach tej wizyty jest omówienie wyników. A w Szczecinie nie mają laboratorium na miejscu więc na wyniki badań musiałabym czekać i omówienie wtedy byłoby na kolejnej wizycie za którą znowu muszę zapłacić... 😤😤😤 Więc odpuszczam klinikę, badanie robimy na własną rękę i działamy dalej. Zamówiłam fertilsafe i testy owulacyjne. 👍
Jakie zdzierstwo 😱 ja właśnie dostałam dla mojego M FertilMan Plus. Czytałam same super opinie, I choć wyniki ma wmiare ok to sądzę, że można troszku im dodać jakiś kwiatków czy czegoś 😅

No coś Ty, to druga wizyta na omówienie wyników lub chociaż telefoniczne omówienie nie wchodzi w cenę? [emoji2356]

Ale działajcie, testuj, seksuj, powodzenia!
Ten fertilsafe masz sprawdzony?
No właśnie nie, trzeba płacić za wizytę osobno... A to niesprawiedliwe, bo to nie moja wina że nie ogarnęli laboratorium jeszcze... 🤷

Fertilsafe tylko słyszałam, że dobry, dlatego kupiliśmy bo ja mam mało śluzu.

reklama
Do góry