reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja też od dłuższego czasu używam tego żelu i przyznaje że seks jest przyjemniejszy bo nadaje poślizg a u mnie też ze śluzem bywa różnie także polecam bo się sprawdza[emoji16]
No właśnie nie, trzeba płacić za wizytę osobno... A to niesprawiedliwe, bo to nie moja wina że nie ogarnęli laboratorium jeszcze... [emoji1745]

Fertilsafe tylko słyszałam, że dobry, dlatego kupiliśmy bo ja mam mało śluzu.

reklama
Hej dziewczyny :-) kiedyś pisałam Wam o mojej ciąży , że wynik był dodatni (beta 701) ale później niestety okazało się że to była ciąża biochemiczna. To był cykl wrześniowy. Teraz jestem w kolejnym cyklu . Czekam na okres który ma być za dwa dni. Po tamtej ciąży biochemicznej , byłam u lekarza , wszystko ładnie się oczyściło tylko na lewym jajniku pojawiła się torbiel krwotoczna . Więc dziś byłam na badaniu usg na kontroli tej torbielki. Okazało się że zmalała i nie trzeba się nią przejmować . ALE CO MNIE ZASKOCZYLO dziewczyny! Pani wykonująca usg powiedziała że moje endometrium wskazuje że mogę być w ciąży i że jest ciałko żółte😲 a ja do niej że to niemożliwe bo owulację wg usg po ciąży biochemicznej miałam mieć z lewego jajnika który jest niedrożny ! A ona że owulacja była z prawego :confused: Myślę sobie : "jak to drugi raz z prawego ?" . No ale dobra . Kazała zrobić betę to ja siup na badanko . Wynik po 15:00. Odbieram a tu <1,20 . :oo2: zaskoczyłam się i wkurzyłam bo niepotrzebnie mi narobiła nadziei :confused2:

Dziwna sprawa. Ale pamiętaj, niekiedy więcej widać na usg, poza tym panie mogły się pomylić. Zrób za 2 dni betę i zobacz co i jak. Być może lekarka też źle zajrzała
Hej dziewczyny :-) kiedyś pisałam Wam o mojej ciąży , że wynik był dodatni (beta 701) ale później niestety okazało się że to była ciąża biochemiczna. To był cykl wrześniowy. Teraz jestem w kolejnym cyklu . Czekam na okres który ma być za dwa dni. Po tamtej ciąży biochemicznej , byłam u lekarza , wszystko ładnie się oczyściło tylko na lewym jajniku pojawiła się torbiel krwotoczna . Więc dziś byłam na badaniu usg na kontroli tej torbielki. Okazało się że zmalała i nie trzeba się nią przejmować . ALE CO MNIE ZASKOCZYLO dziewczyny! Pani wykonująca usg powiedziała że moje endometrium wskazuje że mogę być w ciąży i że jest ciałko żółte[emoji44] a ja do niej że to niemożliwe bo owulację wg usg po ciąży biochemicznej miałam mieć z lewego jajnika który jest niedrożny ! A ona że owulacja była z prawego :confused: Myślę sobie : "jak to drugi raz z prawego ?" . No ale dobra . Kazała zrobić betę to ja siup na badanko . Wynik po 15:00. Odbieram a tu QUOTE]

Nie wiem czy to możliwe, ale ovufriend pokazuje mi, ze miałam mieć owulacje w 11 dc, a mi się wydaje, że miałam w 9dc. No i nie wiem co myśleć, bo dzień przed był seks. Mnie od wczoraj męczy biegunka, wrażliwe piersi i kremowy śluz. Do tego szyjka zamknięta, twarda i wysoko.

Jak wydaje Ci się że w 9 to mogło tak być . Przeczucia często się sprawdzają . Widzisz mialam miec owu wg usg z lewego a była z prawego . Ale ja tak czułam kłucie często tego prawego właśnie i w duchu sobie myślałam że mam z prawego ta owulke ? I miałam 😂 a co najlepsze gdyby to była ciąża to też jakiś cud bo ja z M tylko raz serduszkowalam i to w pierwszym dniu dni płodnych wg kalendarzyka (11 DC) coś się poprzestawiało przez ten ostatni cykl z ciąża biochemiczną.

reklama
Masakra jakaś :(
Jak wydaje Ci się że w 9 to mogło tak być . Przeczucia często się sprawdzają . Widzisz mialam miec owu wg usg z lewego a była z prawego . Ale ja tak czułam kłucie często tego prawego właśnie i w duchu sobie myślałam że mam z prawego ta owulke ? I miałam [emoji23] a co najlepsze gdyby to była ciąża to też jakiś cud bo ja z M tylko raz serduszkowalam i to w pierwszym dniu dni płodnych wg kalendarzyka (11 DC) coś się poprzestawiało przez ten ostatni cykl z ciąża biochemiczną.

Do góry