reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Powoli tak, rozkleiłam się...wypłakałam się mężowi na ramieniu, wiem że to dopiero był 3 cykl, ale każdy nieudany boli...
Oj ,doskonale Cię wszystkie rozumiemy...moooocne przytulaski😚 może to będzie następny a może jeszcze następny ,ale będzie napewno !:* Wiem że jakby u mnie pojawiła się @tez będę miała chwilę kryzysu ,ale potem do góry głowa 👍 walczymy:)

reklama
Oj ,doskonale Cię wszystkie rozumiemy...moooocne przytulaski😚 może to będzie następny a może jeszcze następny ,ale będzie napewno !:* Wiem że jakby u mnie pojawiła się @tez będę miała chwilę kryzysu ,ale potem do góry głowa 👍 walczymy:)
Tak otrząsnę się pewnie jutro i ruszę do przodu, ale dzisiaj już tylko chce leżeć wtulona w męża i płakać...

Mnie to jakoś nie kręciło i nadal nie kręci. Gdybym po słuchała rodziców że jestem za młoda na tak poważny związek z mężczyzn a o 12 lat starszym to bym dzisiaj męża nie miała. A tak jestem szczęśliwa mimo że czasami doprowadza mnie do szału i mam ochotę go wyrzucić przez okno[emoji1787][emoji1787]
Wiesz jak to mówią, nie ma ludzi idealnych :p
I wszędzie lepiej gdzie nas nie ma także tylko się cieszyć, że jest się w stałym związku w stabilnych uczuciach, bo teraz jak tak patrzę to ciężko znaleźć kogoś sensownego, bynajmniej takie wrażenie odnoszę

:) Aloha, witam wszystkie Panie, które zaczynają starania o dziecko w 2 połowie roku :)
Jak tam cykle uregulowane :)?
Witam wszystkich ☺️jestem tutaj nowa osoba ale mam nadzieję że pozostanę ma dłużej i spędzę tutaj miło czas🙂kolejny raz podjęliśmy starania po poronieniu które było w kwietniu 9 tydzień..a teraz niespodzianka bo okazało się że ponownie jestem w ciąży test pozytywny i z krwi potwierdzony teraz czekam na wizytę u ginekologa staram się cieszyć ale z drugiej strony stresuje się bardzo czy na wizycie nie usłyszę ponownie brak bicia serduszka..oby było wszystko dobrze 🙂trzymam kciuki za wszystkich starających 🙂🙂🙂

Witam wszystkich ☺️jestem tutaj nowa osoba ale mam nadzieję że pozostanę ma dłużej i spędzę tutaj miło czas🙂kolejny raz podjęliśmy starania po poronieniu które było w kwietniu 9 tydzień..a teraz niespodzianka bo okazało się że ponownie jestem w ciąży test pozytywny i z krwi potwierdzony teraz czekam na wizytę u ginekologa staram się cieszyć ale z drugiej strony stresuje się bardzo czy na wizycie nie usłyszę ponownie brak bicia serduszka..oby było wszystko dobrze 🙂trzymam kciuki za wszystkich starających 🙂🙂🙂
Witamy witamy 😏 ale w Twoim wypadku odpowiedniejsze miejsce będzie w czerwcowych mamach 😌 tu zostaje się tylko jak się stara, a każda chce by było to jak najszybciej 😉 Ty juz masz potwierdzoną ciążę, trzymam kciuki za nudne 9 miesięcy ❤️

Dziewczyny u mnie @ w czwartek mam nadzieję nie będzie ,ale mam pytanie przedwczoraj i wczoraj trochę a dziś trochę więcej na wkładce widac takiego śluzu koloru beżowego , taka kawa z mlekiem i uczucie wilgoci ... Żadnych dodatkowych objawów ... Infekcja? Śluz jak śluz czasem mam przed okresem trochę ale taka kawa z mlekiem...? Dziwny kolor ...?

Ja miewam. Fizjologiczne u mnie, raz jest, raz nie [emoji2368]

Powoli tak, rozkleiłam się...wypłakałam się mężowi na ramieniu, wiem że to dopiero był 3 cykl, ale każdy nieudany boli...
😔 przykro mi, mogę Cię pocieszyć tym, że za niedługi czas będziesz czytać te wpisy z usmiechem pod nosem i mówić sobie " i na co ja się tak martwiłam jak już w ciąży jestem" tule mocno 🤗

reklama
Do góry