reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Powoli tak, rozkleiłam się...wypłakałam się mężowi na ramieniu, wiem że to dopiero był 3 cykl, ale każdy nieudany boli...
Oj ,doskonale Cię wszystkie rozumiemy...moooocne przytulaski😚 może to będzie następny a może jeszcze następny ,ale będzie napewno !:* Wiem że jakby u mnie pojawiła się @tez będę miała chwilę kryzysu ,ale potem do góry głowa 👍 walczymy:)

reklama
Oj ,doskonale Cię wszystkie rozumiemy...moooocne przytulaski😚 może to będzie następny a może jeszcze następny ,ale będzie napewno !:* Wiem że jakby u mnie pojawiła się @tez będę miała chwilę kryzysu ,ale potem do góry głowa 👍 walczymy:)
Tak otrząsnę się pewnie jutro i ruszę do przodu, ale dzisiaj już tylko chce leżeć wtulona w męża i płakać...

Mnie to jakoś nie kręciło i nadal nie kręci. Gdybym po słuchała rodziców że jestem za młoda na tak poważny związek z mężczyzn a o 12 lat starszym to bym dzisiaj męża nie miała. A tak jestem szczęśliwa mimo że czasami doprowadza mnie do szału i mam ochotę go wyrzucić przez okno[emoji1787][emoji1787]
Wiesz jak to mówią, nie ma ludzi idealnych :p
I wszędzie lepiej gdzie nas nie ma także tylko się cieszyć, że jest się w stałym związku w stabilnych uczuciach, bo teraz jak tak patrzę to ciężko znaleźć kogoś sensownego, bynajmniej takie wrażenie odnoszę

:) Aloha, witam wszystkie Panie, które zaczynają starania o dziecko w 2 połowie roku :)
Jak tam cykle uregulowane :)?
Witam wszystkich ☺️jestem tutaj nowa osoba ale mam nadzieję że pozostanę ma dłużej i spędzę tutaj miło czas🙂kolejny raz podjęliśmy starania po poronieniu które było w kwietniu 9 tydzień..a teraz niespodzianka bo okazało się że ponownie jestem w ciąży test pozytywny i z krwi potwierdzony teraz czekam na wizytę u ginekologa staram się cieszyć ale z drugiej strony stresuje się bardzo czy na wizycie nie usłyszę ponownie brak bicia serduszka..oby było wszystko dobrze 🙂trzymam kciuki za wszystkich starających 🙂🙂🙂

Witam wszystkich ☺️jestem tutaj nowa osoba ale mam nadzieję że pozostanę ma dłużej i spędzę tutaj miło czas🙂kolejny raz podjęliśmy starania po poronieniu które było w kwietniu 9 tydzień..a teraz niespodzianka bo okazało się że ponownie jestem w ciąży test pozytywny i z krwi potwierdzony teraz czekam na wizytę u ginekologa staram się cieszyć ale z drugiej strony stresuje się bardzo czy na wizycie nie usłyszę ponownie brak bicia serduszka..oby było wszystko dobrze 🙂trzymam kciuki za wszystkich starających 🙂🙂🙂
Witamy witamy 😏 ale w Twoim wypadku odpowiedniejsze miejsce będzie w czerwcowych mamach 😌 tu zostaje się tylko jak się stara, a każda chce by było to jak najszybciej 😉 Ty juz masz potwierdzoną ciążę, trzymam kciuki za nudne 9 miesięcy ❤️

Dziewczyny u mnie @ w czwartek mam nadzieję nie będzie ,ale mam pytanie przedwczoraj i wczoraj trochę a dziś trochę więcej na wkładce widac takiego śluzu koloru beżowego , taka kawa z mlekiem i uczucie wilgoci ... Żadnych dodatkowych objawów ... Infekcja? Śluz jak śluz czasem mam przed okresem trochę ale taka kawa z mlekiem...? Dziwny kolor ...?

Ja miewam. Fizjologiczne u mnie, raz jest, raz nie [emoji2368]

Powoli tak, rozkleiłam się...wypłakałam się mężowi na ramieniu, wiem że to dopiero był 3 cykl, ale każdy nieudany boli...
😔 przykro mi, mogę Cię pocieszyć tym, że za niedługi czas będziesz czytać te wpisy z usmiechem pod nosem i mówić sobie " i na co ja się tak martwiłam jak już w ciąży jestem" tule mocno 🤗

reklama
Do góry