reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
My też z mężem 11.10 mieliśmy 10 lat razem a 20.11 będzie 3.5roku po ślubie. Ja miałam skończone 16 lat a m 28[emoji3059][emoji3059]
A jak twoi rodzice na to zareagowali, że tyle lat starszy wtedy chłopak ? Ja jak miałam naście lat to nie w głowie mi miłości były :p wolność, balety, imprezy, domowki :p A pierwszym moim facetem ( pod każdym względem xD) był mój obecny mąż :p miałam wtedy 21 lat 6 lat razem i rok po ślubie

Dziewczyny u mnie @ w czwartek mam nadzieję nie będzie ,ale mam pytanie przedwczoraj i wczoraj trochę a dziś trochę więcej na wkładce widac takiego śluzu koloru beżowego , taka kawa z mlekiem i uczucie wilgoci ... Żadnych dodatkowych objawów ... Infekcja? Śluz jak śluz czasem mam przed okresem trochę ale taka kawa z mlekiem...? Dziwny kolor ...?

A jak twoi rodzice na to zareagowali, że tyle lat starszy wtedy chłopak ? Ja jak miałam naście lat to nie w głowie mi miłości były [emoji14] wolność, balety, imprezy, domowki [emoji14] A pierwszym moim facetem ( pod każdym względem xD) był mój obecny mąż [emoji14] miałam wtedy 21 lat 6 lat razem i rok po ślubie
Na początku kręcili nosem ale powiedziałam że to moja sprawa i moje życie. Między moimi rodzicami też jest różnica wieku troszkę mniejszą bo 8.5roku. Powiedziałam że nikt za mnie życia nie przeżyje i nie życzę sobie żeby się wtrącali. Do moim 18 urodzin truli coś tam ale później się spakowałam w jedną torbę i wyprowadziłam. To było w 2013 roku dokładnie 9.05 o godzinie 15[emoji1787]
Ja mam teraz 26 lat a byłam na jednej dyskotece bo koleżanka z praktyk mnie namówiła inaczej bym nie poszła. Jestem osobą która by siedziała w domu ewentualnie domówki imprezy. Nie w głowie mi szaleństwo imprezy zabawy alko itd., itp...

Na początku kręcili nosem ale powiedziałam że to moja sprawa i moje życie. Między moimi rodzicami też jest różnica wieku troszkę mniejszą bo 8.5roku. Powiedziałam że nikt za mnie życia nie przeżyje i nie życzę sobie żeby się wtrącali. Do moim 18 urodzin truli coś tam ale później się spakowałam w jedną torbę i wyprowadziłam. To było w 2013 roku dokładnie 9.05 o godzinie 15[emoji1787]
Ja mam teraz 26 lat a byłam na jednej dyskotece bo koleżanka z praktyk mnie namówiła inaczej bym nie poszła. Jestem osobą która by siedziała w domu ewentualnie domówki imprezy. Nie w głowie mi szaleństwo imprezy zabawy alko itd., itp...
No to super, najważniejsze, że tobie to odpowiada ;) dla mnie już balety też odpadają, nawet nie potrafię się już bawić w takich miejscach :p

reklama
Być może jest to plamienie przed miesiączką
No właśnie nie wiem, jak takie plamienie wygląda ,bo nigdy nie miałam . Jak dzień okresu to faktycznie zaczyna się skąpo ,ale rozkręca w kilka godzin i w tym czasie kiedy się rozkręca te jakby plamienie jest zupełnie inne widać że to powiedzmy utleniona krew i jak nabiera tempa robi się żywa .... Wkurza mnie to że od momentu decyzji o ciąży w każdym cykli coś jest inaczej 😤😋 no nigdy nie widziałam takiego koloru śluzu nawet w poprzedniej ciąży 🤪

Do góry