reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A ja dzis nie wytrzymałam. I zrobiłam test. 30dc przy zazwyczaj 28 cyklu. Niestety negatywny, więc pewnie przyjdzie @😔

Załączniki

• IMG_20200723_160706.jpg
    IMG_20200723_160706.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 84
reklama
Co sadzicie o takiej beta-hcg:
26 dc 13.7
28 dc 39 (przyrost 184%)
31 dc 97 (przyrost 87%)?

Niska jakaś...jedno poronienie, teraz przyrost niby mieście się w normie, ale spada i ta beta taka niska.

Progesteron ok, bo od poczatku biorę Luteine.

26 dc 13.7
28 dc 39 (przyrost 184%)
31 dc 97 (przyrost 87%)?

Niska jakaś...jedno poronienie, teraz przyrost niby mieście się w normie, ale spada i ta beta taka niska.

Rośnie i wzrost jest taki jak powinien być 😊 może ciąża po prostu jest młodsza? 🤔😉

26 dc 13.7
28 dc 39 (przyrost 184%)
31 dc 97 (przyrost 87%)?

Powinnas zrobić 30 dc trzeba sprawdzić przyrost po 48 h.

Tak, pierwszy Bąbel. Mam niedoczynność tarczycy, leczę się od pół roku, ale efektów nadal niestety brak. Mieszkamy z mężem w UK, więc tu jest troszkę utrudniony dostęp do badań. W Polsce udało nam się przebadać, niby wszystko ok, ale nigdy nie miałam monitoringu, drożności jajowodów itp.. No a niestety teraz przez pandemie, nie jestem w stanie nic tu zdziałać i sprawdzić [emoji2368]
Ale póki co staram się nie łamać, choć forum musiałam opuścić na parę miesięcy, żeby troszeczkę oczyścić głowę :)

Hej ja tez mieszkam w UK i tez staramy się 18cykl o pierwsze dziecko :)

reklama
Do góry