reklama
Martxx1
Fanka BB :)
Hahah, najlepiej który cykl starańWe wtorek, miałam mieć wizytę żeby ustalić co jest nie tak, że nie mogę zajść w ciążę, a przyjdę Z niespodzianką
Martxx1
Póki nie ma okresu zawsze jest nadzieja, przecież często kreseczki wychodzą po terminieA ja dzis nie wytrzymałam. I zrobiłam test. 30dc przy zazwyczaj 28 cyklu. Niestety negatywny, więc pewnie przyjdzie @
M_P_90
4 cykl i pierwszy po biochemicznej ❤Hahah, najlepiej ❤❤ który cykl starań
Ipekakuana
Co sadzicie o takiej beta-hcg:
26 dc 13.7
28 dc 39 (przyrost 184%)
31 dc 97 (przyrost 87%)?
Niska jakaś...jedno poronienie, teraz przyrost niby mieście się w normie, ale spada i ta beta taka niska.
Progesteron ok, bo od poczatku biorę Luteine.
26 dc 13.7
28 dc 39 (przyrost 184%)
31 dc 97 (przyrost 87%)?
Niska jakaś...jedno poronienie, teraz przyrost niby mieście się w normie, ale spada i ta beta taka niska.
Silence85
Do tej pory wychodziły mi nawet przed spodziewana @ więc jak dla mnie marne szanse zwłaszcza, że teraz te testy są bardziej czule niż 9 lat temu.Póki nie ma okresu zawsze jest nadzieja, przecież często kreseczki wychodzą po terminie
M_P_90
Rośnie i wzrost jest taki jak powinien być może ciąża po prostu jest młodsza?Co sadzicie o takiej beta-hcg:
26 dc 13.7
28 dc 39 (przyrost 184%)
31 dc 97 (przyrost 87%)?
Martxx1
Powinnas zrobić 30 dc trzeba sprawdzić przyrost po 48 h.Co sadzicie o takiej beta-hcg:
26 dc 13.7
28 dc 39 (przyrost 184%)
31 dc 97 (przyrost 87%)?
Tak, pierwszy Bąbel. Mam niedoczynność tarczycy, leczę się od pół roku, ale efektów nadal niestety brak. Mieszkamy z mężem w UK, więc tu jest troszkę utrudniony dostęp do badań. W Polsce udało nam się przebadać, niby wszystko ok, ale nigdy nie miałam monitoringu, drożności jajowodów itp.. No a niestety teraz przez pandemie, nie jestem w stanie nic tu zdziałać i sprawdzić [emoji2368]
Ale póki co staram się nie łamać, choć forum musiałam opuścić na parę miesięcy, żeby troszeczkę oczyścić głowę
Hej ja tez mieszkam w UK i tez staramy się 18cykl o pierwsze dziecko
reklama
Qwertyy77
Oo, siostro dobrze, że jest nas więcej heheHej ja tez mieszkam w UK i tez staramy się 18cykl o pierwsze dziecko
A jakieś badania robilas/robiliście?