reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Witaj 🥰 opowiedz coś więcej o sobie 😊 staracie się o pierwszą dzidzie? Chorujesz na coś? :) obyś nie zatrzymała się tu na długo
Tak, pierwszy Bąbel. Mam niedoczynność tarczycy, leczę się od pół roku, ale efektów nadal niestety brak. Mieszkamy z mężem w UK, więc tu jest troszkę utrudniony dostęp do badań. W Polsce udało nam się przebadać, niby wszystko ok, ale nigdy nie miałam monitoringu, drożności jajowodów itp.. No a niestety teraz przez pandemie, nie jestem w stanie nic tu zdziałać i sprawdzić 🤷‍♀️
Ale póki co staram się nie łamać, choć forum musiałam opuścić na parę miesięcy, żeby troszeczkę oczyścić głowę :)

reklama
Tak, pierwszy Bąbel. Mam niedoczynność tarczycy, leczę się od pół roku, ale efektów nadal niestety brak. Mieszkamy z mężem w UK, więc tu jest troszkę utrudniony dostęp do badań. W Polsce udało nam się przebadać, niby wszystko ok, ale nigdy nie miałam monitoringu, drożności jajowodów itp.. No a niestety teraz przez pandemie, nie jestem w stanie nic tu zdziałać i sprawdzić 🤷‍♀️
Ale póki co staram się nie łamać, choć forum musiałam opuścić na parę miesięcy, żeby troszeczkę oczyścić głowę :)
Więc trzymam kciuki za tego bąbla ❤️❤️

No pięknie to wygląda! :D który dokładnie dt?
Nie mam pojęcia, bo w czerwcu miałam biochemiczną i krwawienie po niej dostałam 27.06, a okres powinnam mieć wtedy koło 21/22.06 chyba...wszystko się strasznie rozregulowało po poronieniu i biochem...mi się wydaje, że to gdzieś 3-4 tc, chociaż beta wskazuje 4-5 tc 😊🙈😁😍

reklama
Dziewczyny byłam we wtorek u gin i położna komentowała że mają przyjść ciężarne z bólami i plamieniem i że ona tez ma bóle ale nie chodzi po lekarzach w dobie pandemii. Rozumiecie? Tyle jest poronień a tu taki tekst. Mąż był wczoraj na pogotowiu z podejrzeniem anginy to mu kazali wyleżeć i przeczekać że z takimi rzeczami nie przyjmują a rodzinny tylko telefonicznie. Taka znieczulica wszędzie przez tego wirusa że lepiej nie chorować
Przez koronawrirusa oni już nie widzą innych chorób. Trochę przeginają.
Masakra 😤

Do góry