reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny 🙂
To i ja się podepnę, byłam na wątku starań z l połowy 2020,ale bardziej początkiem roku, później się nie udzielalam, ale podczytywałam.
U mnie 20 cykl starań jeśli dobrze liczę.
Powodzenia i wytrwałości dla nas wszystkich ❤️

Hej dziewczyny 🙂
To i ja się podepnę, byłam na wątku starań z l połowy 2020,ale bardziej początkiem roku, później się nie udzielalam, ale podczytywałam.
U mnie 20 cykl starań jeśli dobrze liczę.
Powodzenia i wytrwałości dla nas wszystkich ❤️
Witaj 🥰 opowiedz coś więcej o sobie 😊 staracie się o pierwszą dzidzie? Chorujesz na coś? :) obyś nie zatrzymała się tu na długo

Dziewczyny to moja dzisiejsza beta i dzisiejszy progesteron!!! 😊😊😍😍😍😍❤❤❤😁
Dwa dni temu beta była 196,86 mlU, a progesteron 16,8 ng 😊😊

Załączniki

• Screenshot_20200723-144154.png
    Screenshot_20200723-144154.png
    18,2 KB · Wyświetleń: 115
Dziewczyny, postanowiłam w przyszłym cyklu, próbować raz jeszcze wg domowych sposobów wykrywania owulacji, ale jeśli się nie uda to kolejny cykl z monitoringiem.
I pytanie moje brzmi - Jakiego lekarza z Warszawy polecacie na monitoring?
Pytam, ponieważ jestem pacjentką dr. Jerzak, ale u niej sama konsultacja kosztuje ponad 400zł, bez żadnego usg. No i jest dostępna tylko w środy... po za tym ma fioła na punkcie koronawirusa i uważa, że koncepcję należy zacząć po ustabilizowaniu się sytuacji epidemicznej 🙄...no, a wiadomo. Która z nas by czekała?!

reklama
Do góry