Witamy też chwilę tam byłamCześć czas zameldować się na 2 połowie roku bo gdzieś mi się zasiedziało na 1
reklama
Witamy witamy powiedz coś o sobieCzesc I czołem!
Martxx1
Fanka BB :)
Heej co nowego u Ciebie?Czesc I czołem!
bleucoco
A jaka bierzesz dawkę kochana?Biorę już 3 cykl 16-25dc, ale plamienia były tak czy siak, zobaczymy jak będzie w tym cyklu. Ostatnio dostałam plamienia w 16dc, 3dpo, to jak wzięłam duphaston na wieczór to następne dnia plamienia już praktycznie nie było
Qwertyy77
Hej dziewczyny
To i ja się podepnę, byłam na wątku starań z l połowy 2020,ale bardziej początkiem roku, później się nie udzielalam, ale podczytywałam.
U mnie 20 cykl starań jeśli dobrze liczę.
Powodzenia i wytrwałości dla nas wszystkich
To i ja się podepnę, byłam na wątku starań z l połowy 2020,ale bardziej początkiem roku, później się nie udzielalam, ale podczytywałam.
Kala_kalus
Aktywna w BB
Od wczoraj znowu zaczęliśmy starania, owulacja powinna być za 2 dni Oby tym razem się udało, bo znów ta nadzieja..
Martxx1
Witaj opowiedz coś więcej o sobie staracie się o pierwszą dzidzie? Chorujesz na coś? obyś nie zatrzymała się tu na długoHej dziewczyny
Dziewczyny, postanowiłam w przyszłym cyklu, próbować raz jeszcze wg domowych sposobów wykrywania owulacji, ale jeśli się nie uda to kolejny cykl z monitoringiem.
I pytanie moje brzmi - Jakiego lekarza z Warszawy polecacie na monitoring?
Pytam, ponieważ jestem pacjentką dr. Jerzak, ale u niej sama konsultacja kosztuje ponad 400zł, bez żadnego usg. No i jest dostępna tylko w środy... po za tym ma fioła na punkcie koronawirusa i uważa, że koncepcję należy zacząć po ustabilizowaniu się sytuacji epidemicznej ...no, a wiadomo. Która z nas by czekała?!
I pytanie moje brzmi - Jakiego lekarza z Warszawy polecacie na monitoring?
Pytam, ponieważ jestem pacjentką dr. Jerzak, ale u niej sama konsultacja kosztuje ponad 400zł, bez żadnego usg. No i jest dostępna tylko w środy... po za tym ma fioła na punkcie koronawirusa i uważa, że koncepcję należy zacząć po ustabilizowaniu się sytuacji epidemicznej ...no, a wiadomo. Która z nas by czekała?!
reklama
Martxx1
Cudowne wieści jak się czujesz?Dziewczyny to moja dzisiejsza beta i dzisiejszy progesteron!!! ❤❤❤
Dwa dni temu beta była 196,86 mlU, a progesteron 16,8 ng