Coś lekarz Ci zalecił w tej sprawie?Ja mam tylko podwyższony testosteron norma do 0.70 a ja mam 0.75
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś lekarz Ci zalecił w tej sprawie?Ja mam tylko podwyższony testosteron norma do 0.70 a ja mam 0.75
Nic. Przeważnie dawaja tabletki anty ale to się mija z celem przy staraniach o dziecko. Bardzo masz podwyższony testosteron?Coś lekarz Ci zalecił w tej sprawie?
Test owulacyjny wyszedł pozytywny 3 października wieczorem więc pewnie 4 października miałam owulację.
Ty masz stosunek lh do fsh ponad 3. Masz pcos?
Gin też nie potwierdzi owu na 100%Owulacje potwierdza się w u gina. Testy nie są tak pewne, zwłaszcza jeśli robisz je tylko raz w miesiącu.
Trzy dni przed owulacją. Pecherzyk miał 18mm. Nic gin nie mówiło pcosTy masz stosunek lh do fsh ponad 3. Masz pcos?
Delikatnie podwyższony myślę że nie ma czego się obawiać. Zbadałabym w 2-3 dc jeszcze AMH.
Edit: w którym dc robiłaś te badania?
Testy robię co miesiąc pomiędzy 12 (dzień zakończenia miesiączki) a 25 dniem cyklu codziennie.Owulacje potwierdza się w u gina. Testy nie są tak pewne, zwłaszcza jeśli robisz je tylko raz w miesiącu.
Te badania powinny być wykonane między 2 a 5dc a nie w środku cyklu. Jak pęcherzyk miał 18mm to i więcej jest hormonu luteinizujacego lh dlatego może taki stosunek lh do fsh wyszedł. Proponuję powtórzyć badania ale tak jak mówię między 2 a 5dc bo w środku cyklu mogą wyjść podwyższone i nie są moarodajne.Trzy dni przed owulacją. Pecherzyk miał 18mm. Nic gin nie mówiło pcos
Gin też nie potwierdzi owu na 100%