Gryfin
Fanka BB :)
A i w pracy można się zafiksowaćNajgorsze to czekanie w listopadzie będę miała łatwiej bo do pracy wracam i nie będę miała czasu na rozmyslania czy się udalo czy nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A i w pracy można się zafiksowaćNajgorsze to czekanie w listopadzie będę miała łatwiej bo do pracy wracam i nie będę miała czasu na rozmyslania czy się udalo czy nie
Dziewczyny pytanie raczej z tych głupich.... Mam test z Clearblue (czeka sobie na poniedziałek) i w instrukcji obsługi jest napisane, że albo 5 sek pod strumień moczu, albo na aż 20 sek zanurzyć w pojemniku z moczem. Skąd aż te 15 sekund rozbieżności? Przecież to mocz i to mocz [emoji28] któraś z Was może wie? I jak lepiej zrobić?
Ja z wamiBędziemy testować podobnie [emoji4] o ile mnie wcześniej nie zaleje xD
Ogólnie 19go chce zbadać proga a 26go jak coś zatestowac [emoji4]Ja z wami
Ja mam 20 dc cykl 29-30dniOgólnie 19go chce zbadać proga a 26go jak coś zatestowac [emoji4]
8go października miałam potwierdzone owu , więc zobaczymy co to będzie [emoji16]
Dzisiaj mam 22dc a wy?
U mnie zawsze byli 30/31 ale co miesiąc odkąd zaczęliśmy się starać wydłużał mi się i ostatni miałam nawet 36 [emoji55][emoji55] zobaczymy jak będzie teraz [emoji4]Ja mam 20 dc cykl 29-30dni
Hahaha a wiesz ze mój ostatni cykl też się przesunął 6 dni a to był pierwszy cykl starańU mnie zawsze byli 30/31 ale co miesiąc odkąd zaczęliśmy się starać wydłużał mi się i ostatni miałam nawet 36 [emoji55][emoji55] zobaczymy jak będzie teraz [emoji4]
Ktoś jutro może testuje [emoji16] ?
Dokładnie ja cały czas mam wrażenie że pobolewa mnie podbrzusze, pewnie sobie wkręcam czekam niecierpliwie do zrobienia testu4 lata temu jak się starałam też tak miałam , cykle były jak w zegarku, zaczęliśmy się starać i bach wydłużało się tak samo i skończyło że miałam nawet okres co 2 miesiące.
Więc to chyba głowa robi [emoji23]
Ja 19 dc i albo 25.10 dostanę @ albo 27.10Ogólnie 19go chce zbadać proga a 26go jak coś zatestowac [emoji4]
8go października miałam potwierdzone owu , więc zobaczymy co to będzie [emoji16]
Dzisiaj mam 22dc a wy?