reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A dołączyłam do grupy bo mam taką cichą nadzieję że do końca roku się uda a poza tym bardzo miła i sympatyczna tu atmosfera
Życzę Ci, żeby właśnie tak było 🥰 też liczę po cichu na to, że udało już się w tym cyklu wiadomo 😅 ale jeśli nie to do końca roku daje sobie czas na spokojnie, później się zobaczy, pewnie po kolei wizyty u specjalistów 🤔

Wlasnie jak to jest z tymi objawami ciazy bo kolezanki mi mowia ze juz na poczatku slabo sie czuly i wiedzialy ze cos sie dzieje. Ja podczas buochemicznej zadnych objawow nie mialam poza lekkim bolem podbrzusza jakby miala byc miesiaczka, ale moze to wlasnie dlatego ze cos bylo nie tak?

Dziewczyny miejcie już te dwie kreski, bo jeśli zaczniecie odpadać z jedną to statystycznie dwie kreski zobaczą takie jak ja, co chcą ale się boją, przyjmą ale nie celują.

A ja się właśnie rozmyśliłam 😂

Także życzę sobie (i Wam), żebyście wyczerpały statystykę dwóch kresek na forum do końca przyszłego tygodnia 😄

Z jednej strony rozczulam się na widok malutkiej istotki z drugiej zaczynam odzyskiwać wolność po ostatnim ssaku, także za tydzień będę w fazie zaprzeczenia i za nic na świecie nie zatestuję.

A w ogóle to macie moderatora? Jakieś tabele staraczek? Zafasolkowanych? Terminu porodu?

Wlasnie jak to jest z tymi objawami ciazy bo kolezanki mi mowia ze juz na poczatku slabo sie czuly i wiedzialy ze cos sie dzieje. Ja podczas buochemicznej zadnych objawow nie mialam poza lekkim bolem podbrzusza jakby miala byc miesiaczka, ale moze to wlasnie dlatego ze cos bylo nie tak?
Ile kobiet, tyle objawów niestety, dlatego to jest takie trudne do rozpoznania 😉

Dziewczyny miejcie już te dwie kreski, bo jeśli zaczniecie odpadać z jedną to statystycznie dwie kreski zobaczą takie jak ja, co chcą ale się boją, przyjmą ale nie celują.

A ja się właśnie rozmyśliłam 😂

Także życzę sobie (i Wam), żebyście wyczerpały statystykę dwóch kresek na forum do końca przyszłego tygodnia 😄

Z jednej strony rozczulam się na widok malutkiej istotki z drugiej zaczynam odzyskiwać wolność po ostatnim ssaku, także za tydzień będę w fazie zaprzeczenia i za nic na świecie nie zatestuję.

A w ogóle to macie moderatora? Jakieś tabele staraczek? Zafasolkowanych? Terminu porodu?
No co Ty? Czyli życzyć Ci jednej kreski? 🙈 To dobrze więcej dla Nas będzie 😅

R

Różnie. Możesz mieć objawy na @, możesz nie mieć w ogóle a możesz mieć coś niezwykłego, co się nigdy nie wydarzyło. Mnie np. pierwszy raz od 2 lat nie bolą piersi i to jest dziwne. Może nic nie znauczyć, może wszystko.

reklama
Do góry