magdula36
Fanka BB :)
Witam wszystkich Postanowiłam do was dołączyć - jutro będzie mój 1 dc i zaczynamy z tym cyklem starania o drugiego malucha Mam policystyczne jajniki, endometrium nie chce rosnąć (nawet na wspomaganiu osiąga max 6-8 mm), więc biorę estrofem, luteinę i od tego cyklu clostilbelgyt. Od następnego cyklu będę mieć też monitoring. Zaopatrzyłam się też w czerwone wino, migdały, orzechy brazylijskie, morele (nie wiem kiedy je jeść ), olej z wiesiołka, omega 3, macę i acard
Pomimo tego, że ciężko to u mnie wygląda, to za pierwszym razem udało mi się zajść w ciąże w 3 cyklu, przy bardzo kiepskim endometrium, na widok którego mój gin powiedział, że szans nie ma, ale możemy próbować, więc próbowaliśmy i stał się cud, który teraz ma dwa lata i daje mocno popalić Więc trzeba wierzyć, bo cuda się zdarzają
Pomimo tego, że ciężko to u mnie wygląda, to za pierwszym razem udało mi się zajść w ciąże w 3 cyklu, przy bardzo kiepskim endometrium, na widok którego mój gin powiedział, że szans nie ma, ale możemy próbować, więc próbowaliśmy i stał się cud, który teraz ma dwa lata i daje mocno popalić Więc trzeba wierzyć, bo cuda się zdarzają