reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Jest to nie możliwe. Pytałam lekarza i każdy artykuł co znalazłam w necie to jest napisane że najpoerw musi być owu potem zapłodnienie następnie implantacja + krwawienie plamienie implantacyjne nie każda go ma i dopiero hormon ciążowy się podnosi i podwaja się co 48h.
Ja jeszcze odniosę się do tego tematu bo znalazłam taki artykuł na stronie MjakMama 🤪
To w sumie wyglada identycznie tak jak u mnie 🤔

Załączniki

• C1CA9A20-EDE7-42E9-9860-AD8E008F3B80.jpeg
    C1CA9A20-EDE7-42E9-9860-AD8E008F3B80.jpeg
    241,2 KB · Wyświetleń: 87
Dziewczyny, które były już w ciąży miałyście taki objaw jak metaliczny posmak w ustach? Jaki to jest ? Jakbyście mogły to opisać? Ja w pierwszej ciąży tego nie miałam , a od dzisiaj rana mam taki dziwny...a że 24dc no to wiecie...
Ja miałam w każdej ciąży a zaraz potem zaczęły mi krwawić dziąsła i lekarz mówił że to właśnie krew czułam 🤷

reklama
Ja chyba jajko zniosę. Staram się powstrzymać, przed pójściem do apteki. Wiem że jutro ten okres może się pojawić 😔
Łącze się z Tobą. Ja przechodzę najdłuższy cykl swojego życia i jakoś nie mogę uwierzyć, że ten pierwszy test wyszedł negatywnie.. co prawda robiłam go W dn spodziewanej @- w niedziele. I troche już siedzę jak na szpilkach.. ale staram się jeszcze cierpliwie czekać. Wyznaczyłam sobie piątek jako mój deadline.

Do góry