Martxx1
Fanka BB :)
Ilo dniowe masz cykle? skoro występuje owulacja na razie się nie martwDziękuję Ci za odpowiedź. Generalnie mam cykle regularne, kilka razy owulacja potwierdzona na usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ilo dniowe masz cykle? skoro występuje owulacja na razie się nie martwDziękuję Ci za odpowiedź. Generalnie mam cykle regularne, kilka razy owulacja potwierdzona na usg
Ja jeszcze odniosę się do tego tematu bo znalazłam taki artykuł na stronie MjakMamaJest to nie możliwe. Pytałam lekarza i każdy artykuł co znalazłam w necie to jest napisane że najpoerw musi być owu potem zapłodnienie następnie implantacja + krwawienie plamienie implantacyjne nie każda go ma i dopiero hormon ciążowy się podnosi i podwaja się co 48h.
Ja miałam w każdej ciąży a zaraz potem zaczęły mi krwawić dziąsła i lekarz mówił że to właśnie krew czułamDziewczyny, które były już w ciąży miałyście taki objaw jak metaliczny posmak w ustach? Jaki to jest ? Jakbyście mogły to opisać? Ja w pierwszej ciąży tego nie miałam , a od dzisiaj rana mam taki dziwny...a że 24dc no to wiecie...
Dzisiaj po 16.00 podjadę
Gratulacje!Jest, 148!
GratulujęJest, 148!
Ilo dniowe masz cykle? skoro występuje owulacja na razie się nie martw [emoji16]
Haha, ja jestem przed owu i już nie mogę się doczekać kiedy będę testowaćJa chyba jajko zniosę. Staram się powstrzymać, przed pójściem do apteki. Wiem że jutro ten okres może się pojawić
Łącze się z Tobą. Ja przechodzę najdłuższy cykl swojego życia i jakoś nie mogę uwierzyć, że ten pierwszy test wyszedł negatywnie.. co prawda robiłam go W dn spodziewanej @- w niedziele. I troche już siedzę jak na szpilkach.. ale staram się jeszcze cierpliwie czekać. Wyznaczyłam sobie piątek jako mój deadline.Ja chyba jajko zniosę. Staram się powstrzymać, przed pójściem do apteki. Wiem że jutro ten okres może się pojawić