Cześć dziewczyny. Słuchajcie, byłam dzisiaj u gina i uslyszalam, że właściwie to moje jajniki wygladaja na policystyczne, ale skoro zaszlam w jedną ciążę to nie ma się co przejmować [emoji849] no troche mnie to zmartwilo, powiedzcie, jak to jest z tymi policystycznymi jajnikami? Czy jak zaszlam w ciążę raz to nie powinnam się tym martwić i starać się bez zaglebiania w temacie? Nawet miała usg sprzed 2 lat zanim zaszlam w ciążę i mówi,no wyglądaja tak samo jak teraz.. także nie ma się co martwić i przejmowac
reklama
Carry88
Moderator
Pierwszy raz jadę w te tereny, w zeszłym roku byłam w Chorwacji tam to jest moj klimat. Matko najwspanialsze miejsce na ziemi, byłam w tym samym miejscu kilka razy i kolejny tez pojechałabym tam. Nawet nocuje u tej samej babki za każdym razem
Ale mega jestem ciekawa tyvh naszych Bieszczad, w Góry też chodziłam matko tr nasze polskie szlaki. Cudowne wodospad Siklawica ale się rozmarzyłam dziewczyny
Ojeju my rok temu też w Chorwacji też kocham w tym roku w styczniu też mieliśmy Chorwację zarezerwowana, ale ten zrypany rok wszystko pokrzyżował. Najpierw korona, potem poronienie, mąż musiał zmienuc pracę i jest urlop na ogródku
Martxx1
Fanka BB :)
Każda ciąża jest inna, każdy cykl jest inny.. Przy PCOS to jedna wielka wylicznka. Masz długie cykle? Badalas lh i fsh? Niektóre cykle są bezowulacyjne niestety. Niektóre koniety z PCOS w ogóle nie mają problemu by zajść w ciążę inne nie zajdą naturalnie ja też zaszłam w ciążę niestety strąconą, ale jednak udało się zajść więc może nie ma z tym takiej tragediiCześć dziewczyny. Słuchajcie, byłam dzisiaj u gina i uslyszalam, że właściwie to moje jajniki wygladaja na policystyczne, ale skoro zaszlam w jedną ciążę to nie ma się co przejmować [emoji849] no troche mnie to zmartwilo, powiedzcie, jak to jest z tymi policystycznymi jajnikami? Czy jak zaszlam w ciążę raz to nie powinnam się tym martwić i starać się bez zaglebiania w temacie? Nawet miała usg sprzed 2 lat zanim zaszlam w ciążę i mówi,no wyglądaja tak samo jak teraz.. także nie ma się co martwić i przejmowac
Edit dodam jeszczw, że kilku lekarzy powiedziało mi po prostu żeby ze staraniami nie czekać przy PCOS.
Martxx1
Czasem taki urlop w ogródku to najlepszy urlop w życiuOjeju my rok temu też w Chorwacji też kocham w tym roku w styczniu też mieliśmy Chorwację zarezerwowana, ale ten zrypany rok wszystko pokrzyżował. Najpierw korona, potem poronienie, mąż musiał zmienuc pracę i jest urlop na ogródku
Dziękuję Ci za odpowiedź. Generalnie mam cykle regularne, kilka razy owulacja potwierdzona na usg
Każda ciąża jest inna, każdy cykl jest inny.. Przy PCOS to jedna wielka wylicznka. Masz długie cykle? Badalas lh i fsh? Niektóre cykle są bezowulacyjne niestety. Niektóre koniety z PCOS w ogóle nie mają problemu by zajść w ciążę inne nie zajdą naturalnie [emoji2368] ja też zaszłam w ciążę niestety strąconą, ale jednak udało się zajść więc może nie ma z tym takiej tragedii [emoji4][emoji4]
Edit dodam jeszczw, że kilku lekarzy powiedziało mi po prostu żeby ze staraniami nie czekać przy PCOS. [emoji2368]
xnightfall94
Dziewczyny, które były już w ciąży miałyście taki objaw jak metaliczny posmak w ustach? Jaki to jest ? Jakbyście mogły to opisać? Ja w pierwszej ciąży tego nie miałam , a od dzisiaj rana mam taki dziwny...a że 24dc no to wiecie...
Silence85
Ja miałam w drugiej ciąży. Przed spodziewaną @ wiedziałam, że coś jest na rzeczy bo pierogi ruskie mi nie smakowały. Miałam wrażenie, że są z mydła. Wszystkim innym smakowały. To była ciąża nie planowana. Test przed spodziewana @ wyszedł pozytywny.Dziewczyny, które były już w ciąży miałyście taki objaw jak metaliczny posmak w ustach? Jaki to jest ? Jakbyście mogły to opisać? Ja w pierwszej ciąży tego nie miałam , a od dzisiaj rana mam taki dziwny...a że 24dc no to wiecie...
reklama