reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczęta, mam pytanie.
Czy może któraś z was zażywała Miovelię saszetki i kapsułki? i dostinex na obniżenie prolaktyny?
Mam PCOS i hiperprolaktynemię i ostatnio dr kazała mi to wdrożyć ... zawsze cykle miałam jak w zegarku 28dni. Dzisiaj mija mi 32dc, nie mam żadnych bóli, cudów.. nic. Śluz czyściutki, więc na @ się jeszcze nie zapowiada. Test c nic nie pokazał, także teraz obawiam się, że przez te leki i cudowne witaminy na pobudzenie owu wydłużyły mi cykl... Chociaż test owu dwa tygodnie temu (raz!) był pozytywny, a czegoś takiego jeszcze nigdy nie widziałam u siebie.
Nie wiem co myśleć. Myślicie, że może się po tym wydłużyć cykl?

Dziewczęta, mam pytanie.
Czy może któraś z was zażywała Miovelię saszetki i kapsułki? i dostinex na obniżenie prolaktyny?
Mam PCOS i hiperprolaktynemię i ostatnio dr kazała mi to wdrożyć ... zawsze cykle miałam jak w zegarku 28dni. Dzisiaj mija mi 32dc, nie mam żadnych bóli, cudów.. nic. Śluz czyściutki, więc na @ się jeszcze nie zapowiada. Test c nic nie pokazał, także teraz obawiam się, że przez te leki i cudowne witaminy na pobudzenie owu wydłużyły mi cykl... Chociaż test owu dwa tygodnie temu (raz!) był pozytywny, a czegoś takiego jeszcze nigdy nie widziałam u siebie.
Takie sumplementy diety mogą skrócić cykl ale nie wydłużają. Te saszetki różnego rodzaju tabletki kapsułki to same witaminy one nie wpływają negatywnie na cykl.

Dziewczęta, mam pytanie.
Ja brałam kiedyś, ale ja ogólnie miałam długie cykle. Te suplementy nie wydłużają raczej cyklu.

reklama
Do góry