reklama
młoda1994
Fanka BB :)
TakAle ona chyba miała betę pozytywną nie
Gryfin
Dziękuję, dobrze bolą mnie trochę biodra, ale miałam dziś ciężki dzień w pracy więc to może od tego, czekam grzecznie do poniedziałku żeby testować o ile @ mnie nie uprzedziA Ty jak się czujesz ?☺
Nie wiem dokładnie jak to jest z tym śluzem ale wydaje mi się że jeśli jest się w ciąży to jest go więcej, ja mam zawsze sucho przed @ dopiero pojawia się trochę tak 2,3 dni przed.. Koleżanka moja teraz jest w ciąży 5 tydzień i mówiła mi że zawsze miała bardzo mało śluzu..suchote wręcz a teraz ma go dużo, ale każda z nas jest inna i różnie to bywa z tym śluzemZero śluzu oznacza brak.ciazy? A jak.jest to jest go więcej albo jest inny? Może któraś będzie wiedziała bo ja się w tym gubię akurat
Ja go mam np zawsze dużo.Nie wiem dokładnie jak to jest z tym śluzem ale wydaje mi się że jeśli jest się w ciąży to jest go więcej, ja mam zawsze sucho przed @ dopiero pojawia się trochę tak 2,3 dni przed.. Koleżanka moja teraz jest w ciąży 5 tydzień i mówiła mi że zawsze miała bardzo mało śluzu..suchote wręcz a teraz ma go dużo, ale każda z nas jest inna i różnie to bywa z tym śluzem
Anio0lek
Kurde właśnie w takich sytuacjach żałuję, że nie zapisywałam sobie wcześniej tak dokładnie objawów nie pamiętam jak było u mnie wcześniej, ale teraz śluzu pełno.Nie wiem dokładnie jak to jest z tym śluzem ale wydaje mi się że jeśli jest się w ciąży to jest go więcej, ja mam zawsze sucho przed @ dopiero pojawia się trochę tak 2,3 dni przed.. Koleżanka moja teraz jest w ciąży 5 tydzień i mówiła mi że zawsze miała bardzo mało śluzu..suchote wręcz a teraz ma go dużo, ale każda z nas jest inna i różnie to bywa z tym śluzem
Gryfin
Też bym się chętnie dowiedziałaZero śluzu oznacza brak.ciazy? A jak.jest to jest go więcej albo jest inny? Może któraś będzie wiedziała bo ja się w tym gubię akurat
Rób teściorka [emoji3590]Kurde właśnie w takich sytuacjach żałuję, że nie zapisywałam sobie wcześniej tak dokładnie objawów [emoji30] nie pamiętam jak było u mnie wcześniej, ale teraz śluzu pełno.
reklama