reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dokładnie o to chodzi, bo nie wiadomo, czy ta dawka, którą teraz mam jest wystarczająca
Kochana nie martw się na zapas. Wzięłaś sprawę w swoje ręce i to się liczy. Będziesz zażywać luteine i wszystko będzie dobrze. Tylko do luteiny dopochwowej nie używaj aplikatora tylko palcem wsuń bo aplikator może podrażniać i pokaże się troszkę krwi i będziesz w strachu cała. A nie możesz się stresować i denerwować. Bo dostaniesz ode mnie po dupie [emoji85]

A rozumiem. To zrób i daj znać jaki wynik i czy trzeba zwiększać.
Chociaż powiem Ci, że ja luteine do tej pory brałam wieczorem, a proga robiłam koło 15:00 na drugi dzień (wiem, że powinno się na czczo, Ale nie miałam z kim syna zostawić) więc chyba nic tej luteiny już nie zostało, a jutro idę rano na czczo i przed braniem luteiny, więc też nie powinno mi zaburzyć wyników ☺
Wg nie wiedziałam, że proga lepiej zbadać na czczo, bo wynik może się różnić nawet o 50%?! 😳😳😳 także ciekawe, czy te moje prawie 17 to faktycznie prawidłowy poziom mojego proga 🤔🤔🤔

Kochana nie martw się na zapas. Wzięłaś sprawę w swoje ręce i to się liczy. Będziesz zażywać luteine i wszystko będzie dobrze. Tylko do luteiny dopochwowej nie używaj aplikatora tylko palcem wsuń bo aplikator może podrażniać i pokaże się troszkę krwi i będziesz w strachu cała. A nie możesz się stresować i denerwować. Bo dostaniesz ode mnie po dupie [emoji85]
Hahahaha ok, nie mam nawet tego aplikatora, bo po ostatniej ciąży go wyrzuciłam 🙈🙈🙈😁😁😁😂
A co do nerwów to jestem nadzwyczajnie spokojna 😊😊😊 wg mam dzisiaj taki humor, że słucham Sławomira, szczególnie przypadł mi do gustu "weselny pyton" 🙈😂😂😂😂
Za to rano oglądałam sobie swoje wesele i się popłakałam, więc hormony już mi świrują 🙈🙈🙈😱😂😂😂

Chociaż powiem Ci, że ja luteine do tej pory brałam wieczorem, a proga robiłam koło 15:00 na drugi dzień (wiem, że powinno się na czczo, Ale nie miałam z kim syna zostawić) więc chyba nic tej luteiny już nie zostało, a jutro idę rano na czczo i przed braniem luteiny, więc też nie powinno mi zaburzyć wyników [emoji5]
Wg nie wiedziałam, że proga lepiej zbadać na czczo, bo wynik może się różnić nawet o 50%?! [emoji15][emoji15][emoji15] także ciekawe, czy te moje prawie 17 to faktycznie prawidłowy poziom mojego proga [emoji848][emoji848][emoji848]
Kochana nie wiem jak to wszystko działa bo co lekarz to opinie. U ciebie co innego bo bierzesz dopiero kilka dni ale u osób które biorą np 3 miesiące luteine i odstawia jedna tabletkę przed badaniem to i tak wynik zafałszuje bo tej luteiny się nazbiera w organizmie przez 3 miechy. Więc 1 tabletka odstawiona nic nie da. Ale to tylko moje zdanie.
Hahahaha ok, nie mam nawet tego aplikatora, bo po ostatniej ciąży go wyrzuciłam [emoji85][emoji85][emoji85][emoji16][emoji16][emoji16][emoji23]
No to dobrze. Teraz już będzie wszystko dobrze.

Cześć, dawno się nie odzywałam ale wpadłam w takiego doła, że non stop płakałam z byle powodu... W pt 10dc pęcherzyk 18mm i wieczorem ból jak owulacyjny, w sobotę 11dc zastrzyk (bo tak mi kazała gin) - żadnego bólu, a u kłócie nie czułam już. Dzisiaj 15dc na usg niby zapadający się pęcherzyk 14mm ale płyn w zatoce co świadczy o tym, że owu była..i powiedziała, że niedługo owu bo jest taki zniekształcony ten pęcherzyk Ja już wariuje... Już nie wiem co mam robić aby się otrząsnąć z tego początku depresji

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry