A ty już po wizycie u lekarza? Ty niedawno wrzucalaś dwie kreski? Niepamietam dokladnieMam to samo
reklama
Może to dobry znakTeraz przy tej pogodzie, faktycznie człowiek może mieć mniej siły na cokolwiek, ja wczoraj byłam taka zmęczona ze nic nie zrobiłam w mieszkaniu i jeszcze dwa razy ucinałam sobie drzemki i teraz pytanie czy to objaw ciąży czy jesieni?
marysia1205
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, żeby jednak ciążyTeraz przy tej pogodzie, faktycznie człowiek może mieć mniej siły na cokolwiek, ja wczoraj byłam taka zmęczona ze nic nie zrobiłam w mieszkaniu i jeszcze dwa razy ucinałam sobie drzemki i teraz pytanie czy to objaw ciąży czy jesieni?
Ja od tygodnia próbuje sprzątać... Wychodzi tak, że kończę na kanapie
Remont kuchni przeciąga się w nieskończoność.... Nie polecam remontów..
marysia1205
Wczoraj wrzuciłam dwa pozytywyA ty już po wizycie u lekarza? Ty niedawno wrzucalaś dwie kreski? Niepamietam dokladnie
Wizytę mam jutro, bo już byłam umówiona o wiele wcześniej. Chciałam wyregulowac okres, a okazuje się, że może cel będzie inny.
Gryfin
Staram się nie nakręcać, ale bardzo mnie cieszą takie małe znaki będzie co będzie, pozytywne nastawienie to podstawaMoże to dobry znak
marysia1205
Ostatni okres miałam 27 sierpnia... Myślicie, że będzie już coś widać?
Super gratuluje pewnie jeszcze nie będzie nic widać, ale daj znać po wizycieWczoraj wrzuciłam dwa pozytywy
Wizytę mam jutro, bo już byłam umówiona o wiele wcześniej. Chciałam wyregulowac okres, a okazuje się, że może cel będzie inny.
Gryfin
Oj myślę że tak, wychodzi na to że jesteś na początku 7 tygodnia? Dobrze liczę?Ostatni okres miałam 27 sierpnia... Myślicie, że będzie już coś widać?
Magd.a
Aboca Polska produkty, aboca na jelita - natura mix - Produkty naturalne - Apteka Urtica
Aboca – szeroka gama innowacyjnych produktów aboca wspomagających leczenie oraz niwelowanie dolegliwości związanych z wieloma schorzeniami. Poznaj ofertę i znajdź wyrób medyczny dla siebie!
www.aptekaurtica.pl
reklama
Pewnie że takpozytywne myślenie to połowa sukcesu ja trzymam kciukiStaram się nie nakręcać, ale bardzo mnie cieszą takie małe znaki będzie co będzie, pozytywne nastawienie to podstawa