reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Trzymam kciuki, żeby jednak ciąży 😌
Ja od tygodnia próbuje sprzątać... Wychodzi tak, że kończę na kanapie
Remont kuchni przeciąga się w nieskończoność.... Nie polecam remontów..
Sama mam remont kuchni, który mój bohater domu postanowił zrobić sam i ciągnie się w nieskończoność 🥴🥴 mam ochotę zostawić tak jak jest bo mam dosyć tego syfu I wiecznego przekładania wszystkiego 😂

Trzymam kciuki, żeby jednak ciąży 😌
Ja od tygodnia próbuje sprzątać... Wychodzi tak, że kończę na kanapie
Remont kuchni przeciąga się w nieskończoność.... Nie polecam remontów..

My za miesiąc odbieramy dom, 3 kondygnacje, cały do wykończeniami bo to stan deweloperski....🙈

Ja nie wiem jak my to ogarniemy

Ja od miesiąca męczę się z remontem łazienki, a końca nie widać [emoji2360][emoji2372]
Sama mam remont kuchni, który mój bohater domu postanowił zrobić sam i ciągnie się w nieskończoność [emoji3061][emoji3061] mam ochotę zostawić tak jak jest bo mam dosyć tego syfu I wiecznego przekładania wszystkiego [emoji23]

My czekaliśmy na 2 kreski rok. Prowadziła kalendarzyk, ale nic z tego nie wychodziło. W końcu kupiłam zwykle testy owulacyjne z allegro..
1 cykl testowania i okazało się, że moja owulacja nie jest wtedy kiedy zawsze myślałam. Wczoraj zobaczyłam 2 kreski na teście ciążowym. Jestem w szoku, że testy owulacyjne z allegro pomogły. Ja szczerze polecam, chętnie oddam około 40 sztuk, bo tyle mi zostało... Szykowalam się na kolejny cykl i kupiłam więcej.
A powiedz kiedy myślałaś, że masz owulacje a kiedy faktycznie była - duża rozbieżność?

Wpadam i do Was. Dzisiaj 9 dpo. Widzicie tak jak ja?
20201013_083328.jpeg
PSX_20201013_083946.jpeg
20201013_083328(1).jpeg

reklama

widac. ;) ale juz na innym watku masz potwierdzenie :)
Wracam sie do was w cd1.

Gratuluje wszystkich kresek.

Niestety to była znów biochemiczna ciąża. Następnym razem będę czekać aż będę kilka dni opóźniona by testować bo nie ma sensu się torturować.
Mowilas o tym lekarzowi ? skoro " znow" biochem..

Do góry