Gryfin
Fanka BB :)
A jak się czujesz? Masz jakieś objawy ciąży?11dpo a termin @ na wczoraj był dzisiaj 30dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak się czujesz? Masz jakieś objawy ciąży?11dpo a termin @ na wczoraj był dzisiaj 30dc
kup sobie monokoncentrat z ananasa.. z Aboca bo to o Bromelanine chodzi zawarta w ananasiePodobno musi być ananas po owulacji. Ja nie mogę jeść owoców, ale może się do niego przemoge jakoś i szukam jakichś suplementów/wyciągów.
Kurcze ale super, nawet nie wiedziałam że coś takiego jest!kup sobie monokoncentrat z ananasa.. z Aboca bo to o Bromelanine chodzi zawarta w ananasie
Nareszcie kreseczki gratulacje !
Hmm, ale jak wpisałam bromelina w Google to też mi wyskoczyły tabletki, to może po prostu kupić broneline w tabletkach?kup sobie monokoncentrat z ananasa.. z Aboca bo to o Bromelanine chodzi zawarta w ananasie
Nareszcie kreseczki gratulacje !
To moze byc tez na odchudzanie.. Wiem, ze duuuuzo dziewczyn m.in po IVF i IUI stosuje ten preparat z Aboca. Podobno jest naj Nie mam nic wspolnego z ta firma zeby nie bylo, ze konkretnie jedna firme reklamujeHmm, ale jak wpisałam bromelina w Google to też mi wyskoczyły tabletki, to może po prostu kupić broneline w tabletkach?
Ogolnie nic specjalnego sie nie dzieje ból brzucha jak na @, zmeczona ciagle jestem ale to tłumaczyłam sobie bólem bo jestem po urazie kolana, jedynie co to sluzu jest wiecej, przez ostatnie dwa dni normalnie chwilami mialam wrazenie jakbym popuścila (tyle śluzu byloA jak się czujesz? Masz jakieś objawy ciąży?
Chętnie oddam ci wszystkieJa chętnie odkupiła bym kilka
Mam to samoOgolnie nic specjalnego sie nie dzieje ból brzucha jak na @, zmeczona ciagle jestem ale to tłumaczyłam sobie bólem bo jestem po urazie kolana, jedynie co to sluzu jest wiecej, przez ostatnie dwa dni normalnie chwilami mialam wrazenie jakbym popuścila (tyle śluzu bylo
Teraz przy tej pogodzie, faktycznie człowiek może mieć mniej siły na cokolwiek, ja wczoraj byłam taka zmęczona ze nic nie zrobiłam w mieszkaniu i jeszcze dwa razy ucinałam sobie drzemki i teraz pytanie czy to objaw ciąży czy jesieni?Mam to samo