Katalinazed
Fanka BB :)
7 dpoO ile prog był robiony w odpowiednim czasie (nie wiem, nie pamietam w którym momencie cyklu dziewczyna jest)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7 dpoO ile prog był robiony w odpowiednim czasie (nie wiem, nie pamietam w którym momencie cyklu dziewczyna jest)
7 dpo
W poniedziałek miałam usg i pęchęrzyk 20 mm dostałam zastrzyk ovitrelle...czyli nici z tego ?No to mówią, ze prog powinien być tydzień po owu ponad 10 chyba, żeby potwierdzał owulacje... ale może wypowie się ktoś bardziej obeznany ode mnie [emoji6]
Zupełnie nie rozumiem pytaniaPytanko mam... od lat korzystam z ovufrind, ale takiego czegoś nie widziałam jeszcze dzisiaj mi się to pozmieniało, a nie zdążyłam wprowadzić nic oprócz temperatury. O co toto chodzi z ta zmiana terminu owu a liczeniem od dnia kiedy była wyznaczona wcześniej Zobacz załącznik 1187423
Ten ananas przez cały cykl czy po domniemanej owulacji? Bo nie wiem kiedy zacząć jeść 5dc za mną i działamy kobitki łóżko z palet będzie piszczeć hahahaI ananas
W poniedziałek miałam usg i pęchęrzyk 20 mm dostałam zastrzyk ovitrelle...czyli nici z tego ?
Kurczę powiem Ci, że pierwszy raz coś takiego widzę. Nie mam pojęcia czemu Ci to tak policzylo dziwnie [emoji848][emoji2370]Pytanko mam... od lat korzystam z ovufrind, ale takiego czegoś nie widziałam jeszcze [emoji2955] dzisiaj mi się to pozmieniało, a nie zdążyłam wprowadzić nic oprócz temperatury. O co toto chodzi z ta zmiana terminu owu a liczeniem od dnia kiedy była wyznaczona wcześniej [emoji1787]Zobacz załącznik 1187423
W środę...muszę uzbroić się w cierpliwośćO ja absolutnie nie twierdze, ze nie, bo się na tym nie znam [emoji4] tylko czytałam i tu pisano, ze jak progesteron powyżej 10 to owu była. Ale może i jest możliwe żeby przy takim progu wystąpiła. Napewno ktoś mądrzejszy coś napisze [emoji4] masz niebawem następna wizytę?
Ten ananas przez cały cykl czy po domniemanej owulacji? Bo nie wiem kiedy zacząć jeść [emoji1787][emoji1787][emoji1787] 5dc za mną i działamy kobitki łóżko z palet będzie piszczeć hahaha[emoji16][emoji16]