coca
Fanka BB :)
W środę...muszę uzbroić się w cierpliwość
Już niebawem [emoji4] wszystko będzie jasne. Daj znać!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W środę...muszę uzbroić się w cierpliwość
A coś innego jeszcze pomaga ? Że akurat musi być to ananas [emoji849]Pisali ze pomaga na zagnieżdżenie, wiec chyba po owu [emoji12]
No to mówią, ze prog powinien być tydzień po owu ponad 10 chyba, żeby potwierdzał owulacje... ale może wypowie się ktoś bardziej obeznany ode mnie [emoji6]
Zastanawiam się, kiedy w końcu wyznaczona jest owulacja. Czerwona linia ją niby wyznacza... ale normalnie od lini zaczyna się odliczanie, a tu jest jakoś...zjebane.Zupełnie nie rozumiem pytania
Zastanawiam się, kiedy w końcu wyznaczona jest owulacja. Czerwona linia ją niby wyznacza... ale normalnie od lini zaczyna się odliczanie, a tu jest jakoś...zjebane.
Zupełnie nie odnajduje się w tym wykresie przepraszam ja korzystam z flo i mam jakoś tak bardziej klarowne przynajmniej dla mnieZastanawiam się, kiedy w końcu wyznaczona jest owulacja. Czerwona linia ją niby wyznacza... ale normalnie od lini zaczyna się odliczanie, a tu jest jakoś...zjebane.
A coś innego jeszcze pomaga ? Że akurat musi być to ananas [emoji849]
Nie wiem, nie kumam tego.. ostatnio ciagle wyznacza mi dziwne rzeczy. Chyba czas na jakaś aktualizacjeMi ostatnio po wprowadzonej owu przez 5 dni wciąż nie pokazywał fazy lutealnej. Myśle ze to błąd, owu wyznaczona wtedy, kiedy powinna, a odliczanie do dupy [emoji14]
Ja znowu na flo się nie odnajdujeZupełnie nie odnajduje się w tym wykresie przepraszam ja korzystam z flo i mam jakoś tak bardziej klarowne przynajmniej dla mnie
Nie wiem, nie kumam tego.. ostatnio ciagle wyznacza mi dziwne rzeczy. Chyba czas na jakaś aktualizacje [emoji28]