Pewnie takJa z niego korzystam dopiero 2 miesiąc i nie mierze temperatury, ale w ubiegłym wszystko wyglądało ok. W tym coś świruje [emoji2368] może koronę złapał [emoji12]
reklama
Anio0lek
Fanka BB :)
Ja tak mam często ale trwa to tylko kilka sekund. Gin mówi, że wszystko w normie.
No dziwnie ale nie mam pojęcia czemu tak się stałoZastanawiam się, kiedy w końcu wyznaczona jest owulacja. Czerwona linia ją niby wyznacza... ale normalnie od lini zaczyna się odliczanie, a tu jest jakoś...zjebane.
zaakrecona93
Zaciekawiona BB
Witajcie pozwolę sobie dołączyć. Mam 26 lat to mój drugi cykl starań. Tym razem udałam się do ginekologa. W pierwszym cyklu posłużyłam się aplikacją Flo - która wskazała owulację 2.09, po tym dniu była 4 dniowa przerwa, 18.09 przyszła @.
Cykle 28-29 dni.
W tym cyklu monitoring wizyta u ginekologa: 14dc - pęcherzyk 21mm, endometrium ,,pięknie wystymulowane przez owulację''. Ginekolog stwierdził, że do owulacji dojdzie 15 lub 16dc. Nasze starania trwały co dwa dni od końca @ a następnie codziennie od 11dc do 16dc. 16 dc poczułam gwałtowne rwanie z prawego jajnika (z tego miała być owulacja). @ ma przyjść w sobotę.
Objawy: w zasadzie żadne, lekkie pobolewania brzucha, lekkie kłucie w jajnikach, pełniejsze piersi. Jak oceniacie szanse?
Cykle 28-29 dni.
W tym cyklu monitoring wizyta u ginekologa: 14dc - pęcherzyk 21mm, endometrium ,,pięknie wystymulowane przez owulację''. Ginekolog stwierdził, że do owulacji dojdzie 15 lub 16dc. Nasze starania trwały co dwa dni od końca @ a następnie codziennie od 11dc do 16dc. 16 dc poczułam gwałtowne rwanie z prawego jajnika (z tego miała być owulacja). @ ma przyjść w sobotę.
Objawy: w zasadzie żadne, lekkie pobolewania brzucha, lekkie kłucie w jajnikach, pełniejsze piersi. Jak oceniacie szanse?
HeraUnique
Szanse są zawsze. Ale ostrzegam, że ja miałam już wszystkie objawy ciąży jakie istnieją, a nadal czekam na 1 dziecko ale oczywiście trzymam kciuki I nie testuj za szybko!Witajcie pozwolę sobie dołączyć. Mam 26 lat to mój drugi cykl starań. Tym razem udałam się do ginekologa. W pierwszym cyklu posłużyłam się aplikacją Flo - która wskazała owulację 2.09, po tym dniu była 4 dniowa przerwa, 18.09 przyszła @.
Cykle 28-29 dni.
zaakrecona93
Zaciekawiona BB
Nie nakręcam się, dlatego nie zauważam niczego szczególnego
coca
No i zaktualizowałam. Dziękuje [emoji85][emoji379]Zobacz załącznik 1187443
No i działa jak należy [emoji16]
K
Katijah
Gość
Po owulacjiTen ananas przez cały cykl czy po domniemanej owulacji? Bo nie wiem kiedy zacząć jeść 5dc za mną i działamy kobitki łóżko z palet będzie piszczeć hahaha
reklama
coca
Witajcie pozwolę sobie dołączyć. Mam 26 lat to mój drugi cykl starań. Tym razem udałam się do ginekologa. W pierwszym cyklu posłużyłam się aplikacją Flo - która wskazała owulację 2.09, po tym dniu była 4 dniowa przerwa, 18.09 przyszła @.
Cykle 28-29 dni.
Był seks, była owulacja (zakładam, ze była, potwierdzałaś ją?), szanse są. Statystycznie zdrowe pary maja 30% szans. Objawów bym się nie doszukiwała, bo mogą być zbliżone do przedokresowych [emoji16] mogą tez być trochę wynikiem naszej wyobraźni lub podświadomości. Jeśli okresu nie będzie w 29dc można zacząć testować, choć ja osobiście dopuszczam tu margines +/- 3/4 dni (ale to tylko i wyłącznie moje widzimisie, nie widzę sensu po prostu na wcześniejsze testy).
Trzymam gorąco kciuki! [emoji3531]