reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Kochana ale wiesz ze wynik proga będzie nie miarodajny. Luteina fałszuje wynik proga i nie pokaże na wyniku ile go masz naprawdę. Przy luteinie się nie powinno badać proga z wiadomych względów.
Lekarz kazał zrobić, bo nawet z luteiną mam progesteron 16,8 ng/ml, nie jest źle, Ale może być lepiej, więc trzeba sprawdzić, czy ta dawka luteiny coś daje, czy trzeba ją zwiększyć 😉😊

Kochana ale wiesz ze wynik proga będzie nie miarodajny. Luteina fałszuje wynik proga i nie pokaże na wyniku ile go masz naprawdę. Przy luteinie się nie powinno badać proga z wiadomych względów.
A to nie jest tak, że wystarczy nie wziąć tabletki przed badaniem i ta poprzednia tabletka z poprzedniego dnia nie będzie już wykrywalna? Mi chyba tak lekarze tłumaczyli. Tak czy siak to chyba ważne jest całkowite stężenie proga w ciąży nawet na luteinie i łącznie z luteiną, to to badanie będzie przydatne, prawda? :)

A to nie jest tak, że wystarczy nie wziąć tabletki przed badaniem i ta poprzednia tabletka z poprzedniego dnia nie będzie już wykrywalna? Mi chyba tak lekarze tłumaczyli. Tak czy siak to chyba ważne jest całkowite stężenie proga w ciąży nawet na luteinie i łącznie z luteiną, to to badanie będzie przydatne, prawda? :)
Właśnie tak powiedział lekarz, że nawet z luteiną trzeba sprawdzić jaki jest poziom 😊😉

Jeżeli test wyszedł ci pozytywny lub beta to to nie jest implantacja bo hormon ciążowy zaczyna rosnąć jak jest już po implantacji i podwaja się co 48h
To w takim razie jak to jest, że zazwyczaj to plamienie implantacyjne pojawia się zazwyczaj w terminie lub przed @ a jednocześnie wtedy testy już wychodzą pozytywne? 🤔

Pierwszy raz jadę w te tereny, w zeszłym roku byłam w Chorwacji tam to jest moj klimat. Matko najwspanialsze miejsce na ziemi, byłam w tym samym miejscu kilka razy i kolejny tez pojechałabym tam. Nawet nocuje u tej samej babki za każdym razem 🤣🤣

Ale mega jestem ciekawa tyvh naszych Bieszczad, w Góry też chodziłam matko tr nasze polskie szlaki. Cudowne🥰🥰 wodospad Siklawica ❤️❤️ ale się rozmarzyłam dziewczyny 😁🤣🤣🤣

reklama
Pierwszy raz jadę w te tereny, w zeszłym roku byłam w Chorwacji tam to jest moj klimat. Matko najwspanialsze miejsce na ziemi, byłam w tym samym miejscu kilka razy i kolejny tez pojechałabym tam. Nawet nocuje u tej samej babki za każdym razem 🤣🤣

Ale mega jestem ciekawa tyvh naszych Bieszczad, w Góry też chodziłam matko tr nasze polskie szlaki. Cudowne🥰🥰 wodospad Siklawica ❤❤ ale się rozmarzyłam dziewczyny 😁🤣🤣🤣
Też chcieliśmy w Bieszczady w sierpniu, ale no w 8 mc słabo u mnie będzie z chodzeniem 🤣 Czuję się super, ale jak za długo posiedzę czy pochodzę to czuję pachwiny i plecy. Więc padło na kilka dni w domku w lesie, relaks, odcięcie od wszystkiego, książki i seriale na ganku 🥰 Uznałam, że przed narodzinami młodego nam się przyda taki relaks bez robienia czegoś szczególnego :D

Do góry