reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Kochana ale wiesz ze wynik proga będzie nie miarodajny. Luteina fałszuje wynik proga i nie pokaże na wyniku ile go masz naprawdę. Przy luteinie się nie powinno badać proga z wiadomych względów.
Lekarz kazał zrobić, bo nawet z luteiną mam progesteron 16,8 ng/ml, nie jest źle, Ale może być lepiej, więc trzeba sprawdzić, czy ta dawka luteiny coś daje, czy trzeba ją zwiększyć 😉😊

Kochana ale wiesz ze wynik proga będzie nie miarodajny. Luteina fałszuje wynik proga i nie pokaże na wyniku ile go masz naprawdę. Przy luteinie się nie powinno badać proga z wiadomych względów.
A to nie jest tak, że wystarczy nie wziąć tabletki przed badaniem i ta poprzednia tabletka z poprzedniego dnia nie będzie już wykrywalna? Mi chyba tak lekarze tłumaczyli. Tak czy siak to chyba ważne jest całkowite stężenie proga w ciąży nawet na luteinie i łącznie z luteiną, to to badanie będzie przydatne, prawda? :)

A to nie jest tak, że wystarczy nie wziąć tabletki przed badaniem i ta poprzednia tabletka z poprzedniego dnia nie będzie już wykrywalna? Mi chyba tak lekarze tłumaczyli. Tak czy siak to chyba ważne jest całkowite stężenie proga w ciąży nawet na luteinie i łącznie z luteiną, to to badanie będzie przydatne, prawda? :)
Właśnie tak powiedział lekarz, że nawet z luteiną trzeba sprawdzić jaki jest poziom 😊😉

Jeżeli test wyszedł ci pozytywny lub beta to to nie jest implantacja bo hormon ciążowy zaczyna rosnąć jak jest już po implantacji i podwaja się co 48h
To w takim razie jak to jest, że zazwyczaj to plamienie implantacyjne pojawia się zazwyczaj w terminie lub przed @ a jednocześnie wtedy testy już wychodzą pozytywne? 🤔

Pierwszy raz jadę w te tereny, w zeszłym roku byłam w Chorwacji tam to jest moj klimat. Matko najwspanialsze miejsce na ziemi, byłam w tym samym miejscu kilka razy i kolejny tez pojechałabym tam. Nawet nocuje u tej samej babki za każdym razem 🤣🤣

Ale mega jestem ciekawa tyvh naszych Bieszczad, w Góry też chodziłam matko tr nasze polskie szlaki. Cudowne🥰🥰 wodospad Siklawica ❤️❤️ ale się rozmarzyłam dziewczyny 😁🤣🤣🤣

reklama
Pierwszy raz jadę w te tereny, w zeszłym roku byłam w Chorwacji tam to jest moj klimat. Matko najwspanialsze miejsce na ziemi, byłam w tym samym miejscu kilka razy i kolejny tez pojechałabym tam. Nawet nocuje u tej samej babki za każdym razem 🤣🤣

Ale mega jestem ciekawa tyvh naszych Bieszczad, w Góry też chodziłam matko tr nasze polskie szlaki. Cudowne🥰🥰 wodospad Siklawica ❤❤ ale się rozmarzyłam dziewczyny 😁🤣🤣🤣
Też chcieliśmy w Bieszczady w sierpniu, ale no w 8 mc słabo u mnie będzie z chodzeniem 🤣 Czuję się super, ale jak za długo posiedzę czy pochodzę to czuję pachwiny i plecy. Więc padło na kilka dni w domku w lesie, relaks, odcięcie od wszystkiego, książki i seriale na ganku 🥰 Uznałam, że przed narodzinami młodego nam się przyda taki relaks bez robienia czegoś szczególnego :D

Do góry