reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziękuję!!! 😊🤗😍 Wszystko na to wskazuje! Beta prawie 200 wczoraj, jutro sprawdzę przyrost i bety i progesteronu i jak będzie ok to na tym kończę te kłucia i czekam na wizytę u mojego lekarza we wtorek 😊😊😊
Miałam w tym cyklu trochę luźniejsze podejście, a nawet spisałam go trochę na straty i jak byłam w sobotę z mężem na pierwszej od roku randce to wypiłam drinka! 😳🙈🙈🙈...a na drugi dzień było mi niedobrze po obiedzie i mój syn bardzo dziwnie się zachowywał co dało mi do myślenia i koło 22:00 zrobiłam test, a na nim II kreski bardzo mocne w ciągu kilku sekund się pojawiły! Myślałam, że ze szczęścia zwariuje! 🙈🙈🙈😂😂😂😁😁🤗💖

Haha miałam to samo z %%%. Dwa poprzednie cykle w ogóle nie piłam, a w tym jakoś się pogodziłam z tym, że pewnie nic nie będzie i akurat po owu miałam babskie spotkanie i całe wino poszło 😂 no ale już od teraz zakaz! 🤪

ja miałam coś jak plamienie implantacyjne tylko w biochemicznej, a w zdrowych ciążach go nie miałam i się cieszę, bo to zaraz stres jak się pojawiają nawet małe plamki krwi 😊
No ja w sumie mam od wczoraj takie baaardzo delikatne plamienie takie jasnoróżowe (takie małe kropeczki na papierze) i to mnie skłoniło do zrobienia testu, bo czułam że coś jest na rzeczy i faktycznie 😋 rozmawiałam już z lekarzem, powiedział że nie ma się co martwić plemieniem i że to normalne, jutro idę na betę.
Zresztą moja przyjaciółka też miała plamienie implantacyjne w dwóch ciążach więc staram się tym nie martwić 😋

Pisałam już, że u nas w tym cyklu nic nie będzie, bo mąż kontuzjowany 🤷
Nie wiem jaki rodzaj kontuzji ma Twój mąż, ale mój w tym miesiącu też miał kontuzje - zerwał więzadło krzyżowe podczas meczu piłkarskiego 🤷🏻‍♀️ I to był kolejny argument przemawiający za tym, że na pewno nic w tym cyklu nie będzie, a tu jednak niespodzianka 😂

Świetne historie 😀 ja próbowałam napisać, że też testuje w sierpniu ale zniknęło i tylko cytat się wysłał 🤔. Ja nienawidzę cykli takich jak teraz...w poniedziałek owulacja i od wtorku kosmiczny ból piersi, od dzisiaj ciągnięcie w macicy iiii i tak aż do okresu... Z alkoholem mam różne fazy... pół roku nawet nie dotknęłam drinka, teraz czasami na początku okresu wypiję drinka lub lampkę wina 🙂

Dziękuję!!! [emoji4][emoji847][emoji7] Wszystko na to wskazuje! Beta prawie 200 wczoraj, jutro sprawdzę przyrost i bety i progesteronu i jak będzie ok to na tym kończę te kłucia i czekam na wizytę u mojego lekarza we wtorek [emoji4][emoji4][emoji4][emoji173]
Miałam w tym cyklu trochę luźniejsze podejście, a nawet spisałam go trochę na straty i jak byłam w sobotę z mężem na pierwszej od roku randce to wypiłam drinka! [emoji15][emoji85][emoji85][emoji85]...a na drugi dzień było mi niedobrze po obiedzie i mój syn bardzo dziwnie się zachowywał co dało mi do myślenia i koło 22:00 zrobiłam test, a na nim II kreski bardzo mocne w ciągu kilku sekund się pojawiły! Myślałam, że ze szczęścia zwariuje! [emoji85][emoji85][emoji85][emoji23][emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji847][emoji173][emoji178]
Kochana ale wiesz ze wynik proga będzie nie miarodajny. Luteina fałszuje wynik proga i nie pokaże na wyniku ile go masz naprawdę. Przy luteinie się nie powinno badać proga z wiadomych względów.

Haha miałam to samo z %%%. Dwa poprzednie cykle w ogóle nie piłam, a w tym jakoś się pogodziłam z tym, że pewnie nic nie będzie i akurat po owu miałam babskie spotkanie i całe wino poszło [emoji23] no ale już od teraz zakaz! [emoji2957]

No ja w sumie mam od wczoraj takie baaardzo delikatne plamienie takie jasnoróżowe (takie małe kropeczki na papierze) i to mnie skłoniło do zrobienia testu, bo czułam że coś jest na rzeczy i faktycznie [emoji39] rozmawiałam już z lekarzem, powiedział że nie ma się co martwić plemieniem i że to normalne, jutro idę na betę.
Zresztą moja przyjaciółka też miała plamienie implantacyjne w dwóch ciążach więc staram się tym nie martwić [emoji39]
Jeżeli test wyszedł ci pozytywny lub beta to to nie jest implantacja bo hormon ciążowy zaczyna rosnąć jak jest już po implantacji i podwaja się co 48h

reklama
Haha miałam to samo z %%%. Dwa poprzednie cykle w ogóle nie piłam, a w tym jakoś się pogodziłam z tym, że pewnie nic nie będzie i akurat po owu miałam babskie spotkanie i całe wino poszło 😂 no ale już od teraz zakaz! 🤪

No ja w sumie mam od wczoraj takie baaardzo delikatne plamienie takie jasnoróżowe (takie małe kropeczki na papierze) i to mnie skłoniło do zrobienia testu, bo czułam że coś jest na rzeczy i faktycznie 😋 rozmawiałam już z lekarzem, powiedział że nie ma się co martwić plemieniem i że to normalne, jutro idę na betę.
Zresztą moja przyjaciółka też miała plamienie implantacyjne w dwóch ciążach więc staram się tym nie martwić 😋
To widzę obie miałyśmy niespodziankę po %%% 🙈🙈😁😂😂😂😂

Do góry