reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziękuję!!! 😊🤗😍 Wszystko na to wskazuje! Beta prawie 200 wczoraj, jutro sprawdzę przyrost i bety i progesteronu i jak będzie ok to na tym kończę te kłucia i czekam na wizytę u mojego lekarza we wtorek 😊😊😊
Miałam w tym cyklu trochę luźniejsze podejście, a nawet spisałam go trochę na straty i jak byłam w sobotę z mężem na pierwszej od roku randce to wypiłam drinka! 😳🙈🙈🙈...a na drugi dzień było mi niedobrze po obiedzie i mój syn bardzo dziwnie się zachowywał co dało mi do myślenia i koło 22:00 zrobiłam test, a na nim II kreski bardzo mocne w ciągu kilku sekund się pojawiły! Myślałam, że ze szczęścia zwariuje! 🙈🙈🙈😂😂😂😁😁🤗💖

Haha miałam to samo z %%%. Dwa poprzednie cykle w ogóle nie piłam, a w tym jakoś się pogodziłam z tym, że pewnie nic nie będzie i akurat po owu miałam babskie spotkanie i całe wino poszło 😂 no ale już od teraz zakaz! 🤪

ja miałam coś jak plamienie implantacyjne tylko w biochemicznej, a w zdrowych ciążach go nie miałam i się cieszę, bo to zaraz stres jak się pojawiają nawet małe plamki krwi 😊
No ja w sumie mam od wczoraj takie baaardzo delikatne plamienie takie jasnoróżowe (takie małe kropeczki na papierze) i to mnie skłoniło do zrobienia testu, bo czułam że coś jest na rzeczy i faktycznie 😋 rozmawiałam już z lekarzem, powiedział że nie ma się co martwić plemieniem i że to normalne, jutro idę na betę.
Zresztą moja przyjaciółka też miała plamienie implantacyjne w dwóch ciążach więc staram się tym nie martwić 😋

Pisałam już, że u nas w tym cyklu nic nie będzie, bo mąż kontuzjowany 🤷
Nie wiem jaki rodzaj kontuzji ma Twój mąż, ale mój w tym miesiącu też miał kontuzje - zerwał więzadło krzyżowe podczas meczu piłkarskiego 🤷🏻‍♀️ I to był kolejny argument przemawiający za tym, że na pewno nic w tym cyklu nie będzie, a tu jednak niespodzianka 😂

Świetne historie 😀 ja próbowałam napisać, że też testuje w sierpniu ale zniknęło i tylko cytat się wysłał 🤔. Ja nienawidzę cykli takich jak teraz...w poniedziałek owulacja i od wtorku kosmiczny ból piersi, od dzisiaj ciągnięcie w macicy iiii i tak aż do okresu... Z alkoholem mam różne fazy... pół roku nawet nie dotknęłam drinka, teraz czasami na początku okresu wypiję drinka lub lampkę wina 🙂

Dziękuję!!! [emoji4][emoji847][emoji7] Wszystko na to wskazuje! Beta prawie 200 wczoraj, jutro sprawdzę przyrost i bety i progesteronu i jak będzie ok to na tym kończę te kłucia i czekam na wizytę u mojego lekarza we wtorek [emoji4][emoji4][emoji4][emoji173]
Miałam w tym cyklu trochę luźniejsze podejście, a nawet spisałam go trochę na straty i jak byłam w sobotę z mężem na pierwszej od roku randce to wypiłam drinka! [emoji15][emoji85][emoji85][emoji85]...a na drugi dzień było mi niedobrze po obiedzie i mój syn bardzo dziwnie się zachowywał co dało mi do myślenia i koło 22:00 zrobiłam test, a na nim II kreski bardzo mocne w ciągu kilku sekund się pojawiły! Myślałam, że ze szczęścia zwariuje! [emoji85][emoji85][emoji85][emoji23][emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji847][emoji173][emoji178]
Kochana ale wiesz ze wynik proga będzie nie miarodajny. Luteina fałszuje wynik proga i nie pokaże na wyniku ile go masz naprawdę. Przy luteinie się nie powinno badać proga z wiadomych względów.

Haha miałam to samo z %%%. Dwa poprzednie cykle w ogóle nie piłam, a w tym jakoś się pogodziłam z tym, że pewnie nic nie będzie i akurat po owu miałam babskie spotkanie i całe wino poszło [emoji23] no ale już od teraz zakaz! [emoji2957]

No ja w sumie mam od wczoraj takie baaardzo delikatne plamienie takie jasnoróżowe (takie małe kropeczki na papierze) i to mnie skłoniło do zrobienia testu, bo czułam że coś jest na rzeczy i faktycznie [emoji39] rozmawiałam już z lekarzem, powiedział że nie ma się co martwić plemieniem i że to normalne, jutro idę na betę.
Zresztą moja przyjaciółka też miała plamienie implantacyjne w dwóch ciążach więc staram się tym nie martwić [emoji39]
Jeżeli test wyszedł ci pozytywny lub beta to to nie jest implantacja bo hormon ciążowy zaczyna rosnąć jak jest już po implantacji i podwaja się co 48h

reklama
Haha miałam to samo z %%%. Dwa poprzednie cykle w ogóle nie piłam, a w tym jakoś się pogodziłam z tym, że pewnie nic nie będzie i akurat po owu miałam babskie spotkanie i całe wino poszło 😂 no ale już od teraz zakaz! 🤪

No ja w sumie mam od wczoraj takie baaardzo delikatne plamienie takie jasnoróżowe (takie małe kropeczki na papierze) i to mnie skłoniło do zrobienia testu, bo czułam że coś jest na rzeczy i faktycznie 😋 rozmawiałam już z lekarzem, powiedział że nie ma się co martwić plemieniem i że to normalne, jutro idę na betę.
Zresztą moja przyjaciółka też miała plamienie implantacyjne w dwóch ciążach więc staram się tym nie martwić 😋
To widzę obie miałyśmy niespodziankę po %%% 🙈🙈😁😂😂😂😂

Do góry