reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny mam pytanko w 4 dniu cyklu zrobilam hormony... Stosunek Lh/Fsh wychodzi 0.58 ... ale endokrynolog nic o tym nie mowil stwierdzil ze wszystko idealnie.. lh-5.28 a fsh-9.1. Dodam ze mam hashimoto

Dziewczyny mam pytanko w 4 dniu cyklu zrobilam hormony... Stosunek Lh/Fsh wychodzi 0.58 ... ale endokrynolog nic o tym nie mowil stwierdzil ze wszystko idealnie.. lh-5.28 a fsh-9.1. Dodam ze mam hashimoto
Ja też mam taki 3 endo 6 gin i 2 panie doktor z kliniki leczenia nie płodności mówiły że wynik jest ok gorzej jak by było 1.5 więcej jeśli chodzi o stosunek.

Ja używam promom robisz zdjęcie i ci pokazuje jak wysoki jest poziom lh
Zdjęcie testu lh rozumiem i go ocenia ?
Nie mogę znaleźć tej aplikacji. 🤔

Sarciasta ja mam 0,78 i mi mówią, że źle. Może podpytaj innego lekarza, bo mają różne teorie. Mi np. endokrynolog powiedział, że TSH 0,334 to idealne na ciążę i nie chciała mi zmniejszyć dawki leku, więc warto się skonsultować gdzieś indziej i upewnić.

Ostatnia edycja:
reklama
0.78 to powinno byc ok blizej normy... e czwartek mam ginelologa zobaczymy co powie dzieki za odpowiedzi 😘
Mi dali po tym skierowanie na ginekologie endokrynologiczna z rozpoznaniem niepłodności wtórnej. Oprócz tego miałam tylko testosteron poniżej normy zdecydowanie i 17OH - progesteron ciut powyżej normy, a reszta ok z grubsza.

Do góry