E
Em82
Gość
Jestem pewna, że będzie. Przyjdzie czas, że i Ty będziesz tulić w ramionach swoje upragnione maleństwo [emoji8]Obojętnie kiedy ale żeby było [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem pewna, że będzie. Przyjdzie czas, że i Ty będziesz tulić w ramionach swoje upragnione maleństwo [emoji8]Obojętnie kiedy ale żeby było [emoji85]
A dawka??Pół tabletki od 5 dc do usg ok 12 dc
Przykro ale pamiętaj, że objawy ciąży też mogą być podobne do objawów okresowychHej dziewczyny, 6 dni do @ dzisiaj już zaczynają powoli cyce pobolewać tak jak na @ pewnie przylezie jak zawsze.. Dzisiaj mam zalamke ehh. Miłego popołudnia dla Was ☺
Niby tak... Ale jakoś tak nie nastawiam się na 2 kreseczki.. We wtorek miałam testować ale chyba nie zrobię tego. Poczekam na tą wredną @ nie dam się jej w konia zrobić trochę miałam nadziei na ten cykl z clo i duphastonem.. Ale jakoś ta nadzieja dzisiaj sobie poszła ode mnie mogła by zostać chociaż do wtorku ale jutro fajny dzień przede mną idę na imprezę do siostry mam zamiar super się bawić! Jejku dawno już nie miałam tak głowy zawalonej myślami o ciąży po 3 latach praktycznie pogodziłam się a tu znowu.. Ale już teraz odpuszcze sobie totalnie po tym cyklu!Przykro ale pamiętaj, że objawy ciąży też mogą być podobne do objawów okresowych
Będzie dobrze , pozytywne myślenie przywołuje pozytywne zdarzenieNiby tak... Ale jakoś tak nie nastawiam się na 2 kreseczki.. We wtorek miałam testować ale chyba nie zrobię tego. Poczekam na tą wredną @ nie dam się jej w konia zrobić trochę miałam nadziei na ten cykl z clo i duphastonem.. Ale jakoś ta nadzieja dzisiaj sobie poszła ode mnie mogła by zostać chociaż do wtorku ale jutro fajny dzień przede mną idę na imprezę do siostry mam zamiar super się bawić! Jejku dawno już nie miałam tak głowy zawalonej myślami o ciąży po 3 latach praktycznie pogodziłam się a tu znowu.. Ale już teraz odpuszcze sobie totalnie po tym cyklu!
Nie Ty sobie przewiałaś tyko wiatr Ci przewiałBędzie dobrze , pozytywne myślenie przywołuje pozytywne zdarzenie
A mnie ucho coś boli, chyba sobie przewiałam.
Ja też się nią jaram jak robię zdjecie[emoji1787][emoji1787]U mnie właśnie zaczął się ból brzucha dokładnie jak na okres. Założę się o wszystko że w nocy przyjdzie. W taki razie mogę już zamawiać zapas testów owu [emoji16] jaram się że będę je robić. Fajna jest ta aplikacja od młodej [emoji3526]