reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny dziękuję wam za słowa otuchy i wsparcie które od was dostaje. Ale chyba znów zaczynam się nakręcać i myśleć tylko o ciąży a to na mnie źle wpływa. A było tak dobrze [emoji85]

Niech mnie ktoś czepnie 🪓 albo [emoji375] czy jeszcze [emoji1018]
🔨⛏️🏹 Rozdawałaś tak chojnie cierpliwość że w końcu dla ciebie brakuje🙈 a tak poważnie żadnej z nas nakrecanie nic nie da wręcz może tylko zaszkodzić, sama wiem doskonale że łatwo nie jest ale spróbuj oczyścić glowę i zająć czymś innym. A nim się obejrzysz będziesz w upragnionej ciąży😘

Dziewczyny dziękuję wam za słowa otuchy i wsparcie które od was dostaje. Ale chyba znów zaczynam się nakręcać i myśleć tylko o ciąży a to na mnie źle wpływa. A było tak dobrze [emoji85]

Niech mnie ktoś czepnie 🪓 albo [emoji375] czy jeszcze [emoji1018]
Będę się za Ciebie modlić ☺️ Pogadam z Tym na górze, żeby się zainteresował 😁

No.powiem Ci że przerzucam się z flo na nią, jest lepsza, dokładniejsza :)

O tak, flo mnie wkurza ostatnio. Jak tylko zaczęłam wpisywać coś więcej niż okres to ześwirowała i przewiduje mi cykle albo za krótkie, albo za długie. Ciagle mam z tylu głowy ze to TYLKO ALGORYTMY, trzeba pamiętać [emoji6] ale jednak mam wrażenie ze OvuFriend ma je trafniejsze. Flo zostaje bo mam w nim ogromna bazę moich cykli (kilka ostatnich lat), ale raczej polegam na innych apkach [emoji13] chociaż z drugiej strony OvuFriend tez mi poleciał z prognoza w kosmos w tym miesiącu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale już go skorygowałam [emoji16]

Będę się za Ciebie modlić [emoji3526] Pogadam z Tym na górze, żeby się zainteresował [emoji16]
[emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji8]
[emoji375][emoji3548][emoji1018] Rozdawałaś tak chojnie cierpliwość że w końcu dla ciebie brakuje[emoji85] a tak poważnie żadnej z nas nakrecanie nic nie da wręcz może tylko zaszkodzić, sama wiem doskonale że łatwo nie jest ale spróbuj oczyścić glowę i zająć czymś innym. A nim się obejrzysz będziesz w upragnionej ciąży[emoji8]
Właśnie ja byłam spokojna przez 3 miesiące nawet na gwałt nie starałam się co ma być to będzie sobie mówiłam. Teraz zaś coś się po przestawiało choć teraz tyle problemów ze napewno to nie jest odpowiedni moment na dziecko.
Nieprawda, jestem wredna [emoji16] strzelam do Ciebie z łuku i ukradłam Ci siekierkę. To prawie jakbym teraz ja dzierżyła berło [emoji23][emoji23]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

[emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji8]Właśnie ja byłam spokojna przez 3 miesiące nawet na gwałt nie starałam się co ma być to będzie sobie mówiłam. Teraz zaś coś się po przestawiało choć teraz tyle problemów ze napewno to nie jest odpowiedni moment na dziecko. [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A może i lepiej?[emoji848] może dziecko pojawi się w najmniej odpowiednim momencie[emoji85][emoji3059]

reklama
Do góry