reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Zdjęcie testu lh rozumiem i go ocenia ?
Nie mogę znaleźć tej aplikacji. [emoji848]

Sarciasta ja mam 0,78 i mi mówią, że źle. Może podpytaj innego lekarza, bo mają różne teorie. Mi np. endokrynolog powiedział, że TSH 0,334 to idealne na ciążę i nie chciała mi zmniejszyć dawki leku, więc warto się skonsultować gdzieś indziej i upewnić.
Tak po prawej stronie pokazuje jaki jest poziom hormonu lh.

reklama
To jest ta apka
Screenshot_20201009_181550.jpeg
Screenshot_20201009_181512_premom.eh.com.ehpremomapp.jpeg

Hej dziewczyny 🙂 ale miałam dziś sytuację... Wracam z pracy i miałam wejść do Rossmana a że mieszkam na wsi koło większego miasta to dla zdrowotności jeżdżę rowerem te 6km . No i idę sobie po chodniku zaparkować mój kabriolet a tu siedzi człowiek z puszką , zbiera pieniądze. Wiem że jest mnóstwo takich oszustów ale u nas w mieście tego się nie widuje no i po tym chorobę było widać strasznie powykręcany w każdą stronę , trzęsła mu się ręką i mogą...no przykry widok .. no i przechodząc ścisnęło mnie w gardle . Zaparkowałam , a że nie mialam gotówki to podeszłam i dałam mu swoje świeżo wypieczone w pracy gorące jeszcze ,jablka w cieście . On powiedział do mnie dziękuję dziękuję ,widać było szczera autentyczna radość w jego oczach i życzył mi zdrowia . Niby normalna sytuacja ale -kiedy powiedział dziękuję zrobiło mi się tak strasznie przykro że chcąc odpowiedzieć na jego pozdrowienie "wzajemnie" załamał mi się głos i rozryczalan się jak już bardzo bardzo dawno nie płakałam . Wsiadłam na rower i na ślepo uciekłam . Płakałam całą drogę do domu i jeszcze w domu kiedy mąż pytał nie mogłam się opanować . Mało mi serce nie pękło... Ja wyłam z żalu!

0.78 to powinno byc ok blizej normy... e czwartek mam ginelologa zobaczymy co powie dzieki za odpowiedzi 😘
Ja mam 0.65 nie stresujcie mnie, bo czytałam, że nie jest źle. Gorzej jakby było powyżej 1. I że lekarze już nie patrzą na ten stosunek. Też idę do endokrynologa i ginekologa w przyszłym tygodniu.

Hej dziewczyny 🙂 ale miałam dziś sytuację... Wracam z pracy i miałam wejść do Rossmana a że mieszkam na wsi koło większego miasta to dla zdrowotności jeżdżę rowerem te 6km . No i idę sobie po chodniku zaparkować mój kabriolet a tu siedzi człowiek z puszką , zbiera pieniądze. Wiem że jest mnóstwo takich oszustów ale u nas w mieście tego się nie widuje no i po tym chorobę było widać strasznie powykręcany w każdą stronę , trzęsła mu się ręką i mogą...no przykry widok .. no i przechodząc ścisnęło mnie w gardle . Zaparkowałam , a że nie mialam gotówki to podeszłam i dałam mu swoje świeżo wypieczone w pracy gorące jeszcze ,jablka w cieście . On powiedział do mnie dziękuję dziękuję ,widać było szczera autentyczna radość w jego oczach i życzył mi zdrowia . Niby normalna sytuacja ale -kiedy powiedział dziękuję zrobiło mi się tak strasznie przykro że chcąc odpowiedzieć na jego pozdrowienie "wzajemnie" załamał mi się głos i rozryczalan się jak już bardzo bardzo dawno nie płakałam . Wsiadłam na rower i na ślepo uciekłam . Płakałam całą drogę do domu i jeszcze w domu kiedy mąż pytał nie mogłam się opanować . Mało mi serce nie pękło... Ja wyłam z żalu!
Mam tak samo... kiedys wylam z zalu jak obejrzalam filmik z bezdomnymi ze w jakims miescie jest restauracja w ktorej mozna zrobic przelew i zasponsorowac obiad takiej osobie ktora zje w godnych warunkach.. zrobilam to a w moim sercu az zadrzalo 😁

Ja mam 0.65 nie stresujcie mnie, bo czytałam, że nie jest źle. Gorzej jakby było powyżej 1. I że lekarze już nie patrzą na ten stosunek. Też idę do endokrynologa i ginekologa w przyszłym tygodniu.
haha tez sie zestresowalam ale przedwczoraj bylam u endo.. jezdze do innego miasta bo u mnie nie ma a ten rzekomo jest jednym z najlepszych na pomorzu.. i mowil ze wyniki plodowe sa IDEALNE typowa kobieca plodna sylwetka wzgledem wynikow.. haha wiec mowie no kurde.. chyba wie co mowi nie 😅

Nie ma czym się stresować. Może jest ok. Co lekarz to podejście. Ja się cieszę, że wreszcie się gdzieś dostałam w ramach NFZ, bo tak to mieli gdzieś. Chcą badać, niech badają. 😀

reklama
Nie ma czym się stresować. Może jest ok. Co lekarz to podejście. Ja się cieszę, że wreszcie się gdzieś dostałam w ramach NFZ, bo tak to mieli gdzieś. Chcą badać, niech badają. 😀
Ja jestem przeszczesliwa bo mam pakiet medyczny salusa w pracy.. z krwi moge zrobic WSZYSTKO doslownie za darmo, gina , usg , dietetyczki ... darmo.. Moge przebadac sie wzdluz i wszerz 😊😊 Dodam ze mam salusa na zakladzie i krew czy cos wychodze z pracy kilka krokow robie i wracam 😁

Do góry