reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Zdjęcie testu lh rozumiem i go ocenia ?
Nie mogę znaleźć tej aplikacji. [emoji848]

Sarciasta ja mam 0,78 i mi mówią, że źle. Może podpytaj innego lekarza, bo mają różne teorie. Mi np. endokrynolog powiedział, że TSH 0,334 to idealne na ciążę i nie chciała mi zmniejszyć dawki leku, więc warto się skonsultować gdzieś indziej i upewnić.
Tak po prawej stronie pokazuje jaki jest poziom hormonu lh.

reklama
To jest ta apka
Screenshot_20201009_181550.jpeg
Screenshot_20201009_181512_premom.eh.com.ehpremomapp.jpeg

Hej dziewczyny 🙂 ale miałam dziś sytuację... Wracam z pracy i miałam wejść do Rossmana a że mieszkam na wsi koło większego miasta to dla zdrowotności jeżdżę rowerem te 6km . No i idę sobie po chodniku zaparkować mój kabriolet a tu siedzi człowiek z puszką , zbiera pieniądze. Wiem że jest mnóstwo takich oszustów ale u nas w mieście tego się nie widuje no i po tym chorobę było widać strasznie powykręcany w każdą stronę , trzęsła mu się ręką i mogą...no przykry widok .. no i przechodząc ścisnęło mnie w gardle . Zaparkowałam , a że nie mialam gotówki to podeszłam i dałam mu swoje świeżo wypieczone w pracy gorące jeszcze ,jablka w cieście . On powiedział do mnie dziękuję dziękuję ,widać było szczera autentyczna radość w jego oczach i życzył mi zdrowia . Niby normalna sytuacja ale -kiedy powiedział dziękuję zrobiło mi się tak strasznie przykro że chcąc odpowiedzieć na jego pozdrowienie "wzajemnie" załamał mi się głos i rozryczalan się jak już bardzo bardzo dawno nie płakałam . Wsiadłam na rower i na ślepo uciekłam . Płakałam całą drogę do domu i jeszcze w domu kiedy mąż pytał nie mogłam się opanować . Mało mi serce nie pękło... Ja wyłam z żalu!

0.78 to powinno byc ok blizej normy... e czwartek mam ginelologa zobaczymy co powie dzieki za odpowiedzi 😘
Ja mam 0.65 nie stresujcie mnie, bo czytałam, że nie jest źle. Gorzej jakby było powyżej 1. I że lekarze już nie patrzą na ten stosunek. Też idę do endokrynologa i ginekologa w przyszłym tygodniu.

Hej dziewczyny 🙂 ale miałam dziś sytuację... Wracam z pracy i miałam wejść do Rossmana a że mieszkam na wsi koło większego miasta to dla zdrowotności jeżdżę rowerem te 6km . No i idę sobie po chodniku zaparkować mój kabriolet a tu siedzi człowiek z puszką , zbiera pieniądze. Wiem że jest mnóstwo takich oszustów ale u nas w mieście tego się nie widuje no i po tym chorobę było widać strasznie powykręcany w każdą stronę , trzęsła mu się ręką i mogą...no przykry widok .. no i przechodząc ścisnęło mnie w gardle . Zaparkowałam , a że nie mialam gotówki to podeszłam i dałam mu swoje świeżo wypieczone w pracy gorące jeszcze ,jablka w cieście . On powiedział do mnie dziękuję dziękuję ,widać było szczera autentyczna radość w jego oczach i życzył mi zdrowia . Niby normalna sytuacja ale -kiedy powiedział dziękuję zrobiło mi się tak strasznie przykro że chcąc odpowiedzieć na jego pozdrowienie "wzajemnie" załamał mi się głos i rozryczalan się jak już bardzo bardzo dawno nie płakałam . Wsiadłam na rower i na ślepo uciekłam . Płakałam całą drogę do domu i jeszcze w domu kiedy mąż pytał nie mogłam się opanować . Mało mi serce nie pękło... Ja wyłam z żalu!
Mam tak samo... kiedys wylam z zalu jak obejrzalam filmik z bezdomnymi ze w jakims miescie jest restauracja w ktorej mozna zrobic przelew i zasponsorowac obiad takiej osobie ktora zje w godnych warunkach.. zrobilam to a w moim sercu az zadrzalo 😁

Ja mam 0.65 nie stresujcie mnie, bo czytałam, że nie jest źle. Gorzej jakby było powyżej 1. I że lekarze już nie patrzą na ten stosunek. Też idę do endokrynologa i ginekologa w przyszłym tygodniu.
haha tez sie zestresowalam ale przedwczoraj bylam u endo.. jezdze do innego miasta bo u mnie nie ma a ten rzekomo jest jednym z najlepszych na pomorzu.. i mowil ze wyniki plodowe sa IDEALNE typowa kobieca plodna sylwetka wzgledem wynikow.. haha wiec mowie no kurde.. chyba wie co mowi nie 😅

Nie ma czym się stresować. Może jest ok. Co lekarz to podejście. Ja się cieszę, że wreszcie się gdzieś dostałam w ramach NFZ, bo tak to mieli gdzieś. Chcą badać, niech badają. 😀

reklama
Nie ma czym się stresować. Może jest ok. Co lekarz to podejście. Ja się cieszę, że wreszcie się gdzieś dostałam w ramach NFZ, bo tak to mieli gdzieś. Chcą badać, niech badają. 😀
Ja jestem przeszczesliwa bo mam pakiet medyczny salusa w pracy.. z krwi moge zrobic WSZYSTKO doslownie za darmo, gina , usg , dietetyczki ... darmo.. Moge przebadac sie wzdluz i wszerz 😊😊 Dodam ze mam salusa na zakladzie i krew czy cos wychodze z pracy kilka krokow robie i wracam 😁

Do góry