reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
U mnie w rodzinie są i u mojego m są bliźniaki. Ogólnie moim marzeniem jest mieć 4 dzieci a ja nawet 1 urodzić mężowi nie umiem. Ja to już w ogóle jestem beznadziejna i napewno nie 100% kobieta.
Wiadomo, że są chwile zwątpienia, masz za sobą trudne przejścia, ale jeszcze będzie pięknie, myślę, że wszystkie tu w to wierzymy.

Posiadanie dziecka nie powinno być nigdy wyznacznikiem kobiecości wg mnie. Życie nie jest sprawiedliwe, nie daje każdej po równo, jednym ciąża i szczęśliwy poród przychodzi z latwoscia (przykład ode mnie z bliskich to moja jedna bratowa 3 dzieci, każde w pierwszym cyklu), a inne są skazane na drogę przez mękę aby spelnic marzenia (moja druga bratowa - pierwsza ciąża zdrowa, dziecko zmarło w wyniku komplikacji podczas porodu, potem dwa poronienia rok po roku, 9-10 tydz, a jest sporo młodsza od tamtej, o której wspomniałam wczesniej).

Musimy wierzyć, że i nam się uda...

Wiadomo, że są chwile zwątpienia, masz za sobą trudne przejścia, ale jeszcze będzie pięknie, myślę, że wszystkie tu w to wierzymy.

Posiadanie dziecka nie powinno być nigdy wyznacznikiem kobiecości wg mnie. Życie nie jest sprawiedliwe, nie daje każdej po równo, jednym ciąża i szczęśliwy poród przychodzi z latwoscia (przykład ode mnie z bliskich to moja jedna bratowa 3 dzieci, każde w pierwszym cyklu), a inne są skazane na drogę przez mękę aby spelnic marzenia (moja druga bratowa - pierwsza ciąża zdrowa, dziecko zmarło w wyniku komplikacji podczas porodu, potem dwa poronienia rok po roku, 9-10 tydz, a jest sporo młodsza od tamtej, o której wspomniałam wczesniej).

Musimy wierzyć, że i nam się uda...
Niestety życie nie jest sprawiedliwe, ale to jedyne jakie mamy więc trzeba korzystać z niego ile się da...Jak najlepiej ☺️

Dziewczyny dziękuję wam za słowa otuchy i wsparcie które od was dostaje. Ale chyba znów zaczynam się nakręcać i myśleć tylko o ciąży a to na mnie źle wpływa. A było tak dobrze [emoji85]

Niech mnie ktoś czepnie 🪓 albo [emoji375] czy jeszcze [emoji1018]

[emoji1018][emoji1018][emoji1018][emoji1018][emoji1018][emoji1018][emoji1018][emoji1018][emoji1018][emoji1018] poprawie jeszcze zwinięta Ci z torby 🪓🪓🪓🪓🪓🪓🪓

Ty jesteś moja mentorką żeby się nie fiksować. Spokojnie. Idą te dni, zrób co trzeba, ale żyj normalnie, my Twoje myśli odwrócimy od myślenia, zmieszamy kogoś z błotem czy coś [emoji848]

Żartuje, ale trzymaj się [emoji3531] Coś poradzimy na to myślenie [emoji3526]

reklama
[emoji1018][emoji1018][emoji1018][emoji1018][emoji1018][emoji1018][emoji1018][emoji1018][emoji1018][emoji1018] poprawie jeszcze zwinięta Ci z torby 🪓🪓🪓🪓🪓🪓🪓

Ty jesteś moja mentorką żeby się nie fiksować. Spokojnie. Idą te dni, zrób co trzeba, ale żyj normalnie, my Twoje myśli odwrócimy od myślenia, zmieszamy kogoś z błotem czy coś [emoji848]

Żartuje, ale trzymaj się [emoji3531] Coś poradzimy na to myślenie [emoji3526]
Jesteś kochana [emoji3590][emoji3590]

Do góry