I mi rowniezHahaha też mi się to dziś pojawiło [emoji28]
reklama
coca
Fanka BB :)
Mam dzisiaj do bani humor. Musicie mi wybaczyć. Albo dam se dzisiaj spokój z forum i się udzielaniem. Odpocznijcie trochę ode mnie.
Droczysz się? [emoji2955]
E
Em82
Gość
Mój poprzedni cykl trwał właśnie 35 dni. Normalnie mam 28-30 dni[emoji2370]. Testy również wychodzily negatywne. Śluzu mnóstwo, jak nigdy, ale niestety wredna @ doszła. Życze Ci by u Ciebie @ już się nie pojawiła. Trzymam mocno kciuki [emoji1307][emoji1307]Ja dzisiaj testowałam.
35dc
Biel...
Za to mam więcej śluzu i coraz bardziej dokuczają mi sutki
Czy ta apka jest płatna?
Apka OvuFriend [emoji16][emoji16][emoji16]
Anio0lek
Moja babcia miała brata bliźniaka, a kuzynka w drugiej ciąży miała bliźniaki więc u mnie wszystko.jest możliweMyśmy chcieli 2 dzieci ale zaspalismy i w tym wieku to ja się szarpnę tylko już na 1 jak będzie mi dane. Ale jakby za jednym razem 2 ukulac to by było spełnienie marzeń w sumie [emoji23][emoji23][emoji23] trochę tylko bym srała ze strachu. Ale u mnie bliźniąt nie ma, u mojego chyba tez, wiec nie liczę na cuda [emoji16]
coca
Czy ta apka jest płatna?
Z tego co pamietam to na początku jest miesiąc darmowy pełnej funkcjonalności. Później w darmowej cześć funkcji jest nieaktywna, ale można jej używać za darmo. Wrzucam Ci różnice.
coca
Moja babcia miała brata bliźniaka, a kuzynka w drugiej ciąży miała bliźniaki więc u mnie wszystko.jest możliwe [emoji85]
Zazdrość mnie zżera [emoji41]
Anio0lek
Oj młoda przestać gadać takie głupoty, jesteś kobietą w 100%!!!U mnie w rodzinie są i u mojego m są bliźniaki. Ogólnie moim marzeniem jest mieć 4 dzieci a ja nawet 1 urodzić mężowi nie umiem. Ja to już w ogóle jestem beznadziejna i napewno nie 100% kobieta.
Gryfin
Moja babcia jest z bliźniaków (mama mamy), moja ciocia jest z bliźniaków (siostra mamy) i mój mąż jest bliźniakiem (chociaż to akurat wiem że nie ma znaczenia)Zazdrość mnie zżera [emoji41]
reklama
Anio0lek
Ja wykupiłam sobie na próbę na miesiącCzy ta apka jest płatna?