K
Katijah
Gość
To miłego wypoczynkuDziewczyny u mnie jedna pieprzona kreska. Wyjeżdżam na urlop eh
Staraj się oczyścić głowę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To miłego wypoczynkuDziewczyny u mnie jedna pieprzona kreska. Wyjeżdżam na urlop eh
Super ! GratulujęDziewczyny!!! Ten jednak działa cuda!!! test robiony dzisiaj rano 3 dni przed planowanym @ ufff jeszcze do mnie nie dociera
Wow jakie super wyraźne krechy.... GratulacjeDziewczyny!!! Ten jednak działa cuda!!! test robiony dzisiaj rano 3 dni przed planowanym @ ufff jeszcze do mnie nie dociera
Wow jakie super wyraźne krechy.... Gratulacje
Dawaj receptę jak uzyskać to
Dziewczyny!!! Ten [emoji531][emoji531][emoji531] jednak działa cuda!!! [emoji16][emoji16][emoji16] test robiony dzisiaj rano 3 dni przed planowanym @ [emoji16] ufff jeszcze do mnie nie dociera [emoji16][emoji847][emoji3346]
No ja też lajtowo podchodze w tym cyklu, tylko modlę się aby owulacja była z prawego jajnika bo tam mam jajowod...Powiem szczerze, że w tym miesiącu faktycznie zmodyfikowałam swój codzienny plan dnia Przytulanki co drugi dzień, ananas codziennie 2-3 plastry od dnia owulacji (uwielbiam ananasa ), zaczęłam od początku cyklu łykać „Femibion 0”, zdrowsza dieta, 2l wody dziennie i wyzwanie z Chodakowską no i nastawienie... to był nasz 3 cykl starań ale w tych dwóch pierwszych miesiącach bardzo myślałam cały czas o tym, żeby zajść w ciąże, a w tym zajęłam się wszystkimi tymi powyższymi rzeczami I miałam takie bardzo lajtowe nastawienie do tego No i się udało!
Dziewczyny!!! Ten [emoji531][emoji531][emoji531] jednak działa cuda!!! [emoji16][emoji16][emoji16] test robiony dzisiaj rano 3 dni przed planowanym @ [emoji16] ufff jeszcze do mnie nie dociera [emoji16][emoji847][emoji3346]
Gratulacje! Mów jakie miałaś objawy [emoji41] u mnie @ma być 26 i już nie mogę wytrzymać żeby nie zrobić testu [emoji4]
No ja też lajtowo podchodze w tym cyklu, tylko modlę się aby owulacja była z prawego jajnika bo tam mam jajowod...
A ten ananas to świeży?
Ja też pierwszy cykl na ananasie, ale narazie mam spieczone usta od niego ale jeszcze trochę jest do terminu @, no ale zaczynam czuć objawy na okres, więc u mnie chyba za małoWłaśnie wyjątkowo w tym cyklu nie miałam objawów tzn ból piersi i wczoraj delikatne plamienie, takie pojedyncze kropeczki i właśnie od razu pomyślałam, że to musi być to, dlatego dzisiaj zatestowałam
Taaak, ananas świeży, bo to właśnie w nim jest najwiecej bromelainy (szczególnie w tym twardym środku )
Ja też myślałam, że z tym ananasem to jakaś ściema, ale pierwszy cykl z ananasem i... się udało